genius
Gadgets

Genius na sajmu CES 2013 predstavlja miš za Windows 8

Posetioci Geniusovog štand će biti u prilici da vide proizvod nagrađen CES-ovom nagradom, jedan od prvih in-air miševa na svetu, kao i ostatak Geniusove ponude proizvoda

Genius poziva sve posetioce sajma CES da posete štand i isprobaju novi miš Touch Mouse 6000, rađen posebno za Windowse 8, koji omogućava korisnicima da jednostavno, na samom mišu, izvedu operacije specifične za novo okruženje Windowsa – tap, swipe i zoom.

genius

Pored Touch Mousea 6000, Genius će na sajmu prikazati proizvod nagrađen nagradom Innovations 2013 – GX Gila Gaming Mouse kao i novi miš Ring Mouse 2.

gila

GX Gila Gaming Mouse

Gila, dobitnik nagrade CES Innovations 2013 Design and Engineering Award, je laserski miš za profesionalne igrače sa čak 12 tastera i sa rezolucijom između 200 i 8200 dpi, koja igračima daje prednost u odnosu na protivnike, omogućava im brze, ali kontrolisane pokrete na bojnom polju i neverovatnu preciznost korišćenjem funkcije „Sniper“ tokom zumiranja koja trenutno smanjuje rezoluciju jednim pritiskom tastera. Funkcija “Angle Snapping” omogućava još veću tačnost, povećavajući preciznost pokazivača pri velikim brzinama.

Ring Mouse 2

Jedan od prvih miševa tipa „in-air“ na svetu, Ring Mouse 2 ponovno stvara koncept računarskog miša i nudi korisnicima novi način surfovanja webom u jedinstvenom, fleksibilnom uređaju koji se jednostavno smešta na vaš prst kada ga koristite i lako pakuje u džep ako nije u upotrebi. Ring Mouse 2 nudi mobilnim poslovnim korisnicima i edukatorima praktičnu zamenu za klasičnog miša na njihovom PC-u ili Macu.

Genius će takođe predstaviti svoju kompletnu ponudu proizvoda, uključujući modele GX Gaming Series, dodatke za smartfone i tablet računare, neke od najlakših Bluetooth tastatura za uređaje na Androidu i iPhone/iPad, profesionalne grafičke tablete i audio uređaje poput zvučnika za iPad i zvučnika za igranje. Na štandu će biti predstavljene i digitalne kamere i kamkorderi i igrački dodaci poput slušalica i vrhunski kvalitetnih miševa.

Genius poziva sve posetioce CES-a da posete štand u Las Vegas Convention Centeru (#35269, South Hall 4 – gornja razina) i lično se uvere u vrhunski kvalitetu naših proizvoda.

One thought on “Genius na sajmu CES 2013 predstavlja miš za Windows 8

  1. Aca

    Што су море толико досадни са тим глупим Windows-ом 8. Сада испада да они ранији мишеви нису имали наведене функције, него је тек сада магични Њиндоњс 00 омогућио зумирање и остало. Ускоро ће и штампачи направљени специјално за Њин00 моћи да штампају оно што они ранији нису могли. И тако даље.

Leave a Reply