gila
Gadgets

Genius predstavlja nagrađivani miš za igrače Gila na sajmu CeBIT 2013

Genius poziva sve posetioce CeBIT-a da navrate na njihov štand (Paviljon 14, štand H16) tokom sajma kako bi uživo isprobali najnovije proizvode, uključujući nagrađivani miš za igrače, miš za Windows 8 i prvi na svetu in-air miš.

gila

GX-Gaming miš za igrače — Gila
Gila, nominovan za nagradu CES Innovations 2013 Design and Engineering Award, je profesionalni laserski miš za igrače sa 12 tastera i rezolucijom između 200 i 8.200 dpi koja omogućava igračima ne samo brze i kontrolirsane pokrete na bojnom polju, nego i vrhunsku preciznost sa funkcijom Sniper koja kod zumiranja trenutno spušta rezoluciju na pritisak tastera. Funkcija “Angle Snapping” omogućava još veću tačnost, povećavajući preciznost pokazivača pri velikim brzinama.

Ø Windows 8 Miš osetljiv na dodir — Touch Mouse 6000
Usklađen sa izlaskom Windowsa 8, Genius je razvio seriju proizvoda za ovaj operativni sistem od kojih je najznačajniji i najinovativniji Touch Mouse 6000. Korisnici mogu dodirivati, povlačiti i zumirati elemente novog Windowsa direktno na mišu. Pored ovog miša, Genius na CeBIT-u 2013 ponosno predstavlja i ostale proizvode za Windows 8, kao što su touchpad, tastatura osetljiva na dodir i tablet osetlijv na dodir.

Ø Prvi na svetu in-air miš — Ring Mouse 2
Jedan od prvih in-air miševa, Ring Mouse 2, sasvim je novi koncept miša za računare i nudi novi način surfovanja po webu, sa jedinstvenim oblikom koji se sigurno postavlja na vaš prst ili u džep. Ring Mouse 2 predstavlja praktičnu zamenu za miša za poslovne putnike, predavače i korisnike Interneta na PC-u ili Macu.

Leave a Reply