Gadgets

Genius Ring Air – zamenite miš prstenom

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je Ring Air, inovativnu zamenu za miša koja se nosi na prstu.

Ring Air nastao je u tradiciji nedavno predstavljenog, hvaljenog dodatka za prezentacije Ring Presenter. Reč je o dodatku koji se nosi na prstu, a sadrži touchpad sa odgovarajućim tasterima.

Umesto da gurate miš po podlozi, Ring Air jednostavno nataknete na prst i kontrolišete ga drugim prstom – jednostavno i brzo se krećite kroz web stranice, dokumente i datoteke! Patentirana tehnologija kontrole dodira omogućava precizno i brzo praćenje kursora, a zahvaljujući ugrađenim tasterima sve uobičajene operacije poput „levog“ i „desnog“ klika, vučenja objekata ili dvoklika rade kao što ste navikli.

Gumene obloge Ring Air čine ugodnim za nošenje, a galvanizirana završna obrada daje mu poseban stilski izlged. .

Uređaj se napaja tankom litijum-ionskom baterijom koja se puni preko USB priključka. Odgovarajući indikator na Ring Airu obaveštava vas kada je baterija pri kraju, a za štednju baterije uređaj je opremljen prekidačem za isključivanje. Na računar se povezuje preko bežičnog 2,4-gigahercnog USB prijamnika koji se, dok nije u upotrebi, može smestiti u odgovarajuće ležište na kućištu.

Ovaj inovativan dodatak dostupan je u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 5450 dinara.

One thought on “Genius Ring Air – zamenite miš prstenom

  1. Aca

    А она 2.4GHz су таман фреквенција на којој ради микроталасна рерна.

Leave a Reply