Gadgets

Genius SP-HF800A – klasični užitak zvuka u elegantnom dizajnu

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je SP-HF800A, elegantne stereo-zvučnike namenjene pre svega korisnicima notebook računara i tableta.

Klasično dizajnirano kućište ovih zvučnika veoma je čvrsto, izrađeno je od javora i predstavlja savršen kontrast dizajna modernih notebook računara, iPada ili drugih tableta. Osim elegantnog dizajna, kvalitetno kućište znatno podiže i sam kvalitet reprodukcije zvuka.

Dodatnu eleganciju zvučnicima daju bakarni prsten kojima su oivičene same jedinice zvučnika. I levi i desni zvučnik sastoje se od tri zvučne jedinice (po jedna od njih namenjena reprodukciji visokih tonova, a dve, dvostruko veće, reprodukciji niskih tonova) koje zajedno daju pun spektar kristalnog čistog i vernog zvuka. Zvučnici se na računar spajaju preko standardnog 3,5-milimetarskog konektora.

Kontrole jačine i boje zvuka lako su dostupne i smeštene na prednjoj ploči zvučnika, a između njih se nalazi dodatni 3,5-milimetarski audio-ulaz za spajanje drugih uređaja bez potrebe za odvajanjem zvučnika sa računara.

Zvučnici nude ukupnu izlaznu snagu (RMS) od 20 vata, a mogu se nabaviti u opremljenijim prodavnicama opreme za računar i audio-opreme.

Leave a Reply