KB-G265-2
Gadgets

Genius tastatura za gejmere KB-G265

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računare, predstavio je najnovije oružje u svom igračkom arsenalu – tastaturu namenjenu zahtevnijim igračima, oznake KB-265.

Genius KB-G265 tastatura je sa LED pozadinskim osvetljenjem tastera što je čini posebno pogodnom za sve one igrače koji žele da se opuste uz najnovije borbene naslove u noćnim satima ili u LAN okruženjima. Plavo pozadinsko osvetljenje, koje se može i isključiti, ne samo da olakšava snalaženje nego i lagano podiže adrenalin omogućavajući igraču da se lakše unese u virtualni svet.

KB-G265-2

Za one najzahtevnije, tastatura podržava čak 20 anti-ghosting tastera, što znači da igrači ne moraju da brinu o tome da igra neće registrovati pritisak ukoliko je istovremeno pritisnuto više njih. Odziv tastature, a samim tim i odgovor igre na pritisnut taster, odvija se munjevitom brzinom zahvaljujući frekvenciji prenosa („report rate“) od 1.000 Hz, što garantuje da će omiljena igra registrovrati sve pritisnute tastere i reagovati na njih. Tasetre za Windows je moguće isključiti kako ne bi smetali tokom igranja.

Uz tastaturu dolazi osam kapica za tastere srebrne boje, kojima je moguće posebno označiti tastere koji često koristimo i time ih učiniti vidljivijim, pogotovo u mraku.

KB-G265-5

Tastatura KB-G265 opremljena je i sa 8 programibilnih tastera koji se mogu podesiti da pokreću omiljene programe, a tu su i dva USB priključka koja korisnicima omogućavaju da spoje dodatne uređaji – poput miša ili slušalica, za kreiranje potpunog igračkog užitka. Kabl tastature moguće je pozicionirati tako da izlazi na levu ili desnu stranu, u zavisnosti od toga gde vam je smešten računar.

KB-G265-7

Tastaura za igrače KB-265 može se nabaviti u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 3300 dinara.

Leave a Reply