genius-x-500
Gadgets

Genius X G500 za žestoke igrače

Genius, vodeći globalni proizvođač periferija za računaer, predstavio je miš namenjen pasioniranim igračima, oznake X-G500.

Ovaj izuzetan igrački miš pogodan je za levake ili dešnjake i nudi rezoluciju od 500 do čak 2.000 dpi, što omogućava igračima glatko kretanje i preciznu kontrolu u svim igrama. Rezoluciju je moguće podešavati tasterom ugrađenim na mišu u koracima od 500 dpi, kako bi se miš prilagodio trenutnoj igri ili trenutnoj situaciji. Brzina reakcije miša iznosi samo jednu milisekundu.

 

genius-x-500

Ugrađeni procesor i memorija sprječavaju blokiranje miša tokom brzog izdavanja naredbi za vreme igranja, a pleteni kabl dužine 1,8 metara osigurava stabilan prenos signala. Igrači mogu definisati različite profile za korišćenje ovog miša u raznim situacijama, a ti profili se čuvaju u memoriju miša za trenutno učitavanje kada se za tim ukaže potreba.

X-G500 opremljen je ugrađenim tegom mase 30 grama, a igrači mogu podešavati ugrađeno osvjetljenje kako bi stvorili atmosferu koja im odgovara.

Miš je opremljen sa šest tastera, funkcije pojedinih tipki su podesive, a igrač može definisati do 21 makro-funkciju.

Genius X-G500 je dostupan u opremljenijim proadvnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni oko 3,500.00 dinara.

Leave a Reply