Gadgets

Gigabyte GM-M8600 miš za gejmere

Gejmerskih miševa na tržištu nema puno pa kada se pojavi neko moćno odrađeno rešenje svi krenu da okreću glavu za njim. To je slučaj sa Gigabyteovim GM-M8600 mišem koji se pre par nedelja pojavio i na domaćem tržištu. Reč je o konceptualno veoma neobično odrađenom mišonji koji dizajnerski pomalo podseća na svemirski brod.

Njegov glavni adut je laserski senzor visoke rezolucije (6500 dpi) i izrada od posebne vrste materijala koja ne znoji ruke i šaku, pa samim tim i sprečava klizanje i nesmotrene reakcije.

Dolazi sa posebno osmišljenim teflonskim nožicama, koje mu obezbeđuju kretanje po svim vrstama podloga. Sa računarom komunicira preko USB prijemnika, koji je ujedno i stanica za punjenje baterije.

Prava stvar je što se u paketu dobijaju i rezervne koje u slučaju da vam se isprazne inicirane bez problema možete nastaviti dalje sa igranjem. Klikovi su ok odrađeni kao i skrol točkić.

Na raspolaganju vam je i 5 makro tastera, kao i jedan kojim menjate rezoluciju senzora. Softver koji prati GM-M8600 miš je do perfekcije odrađen, tako da smo sigurni da kao prvi gejmeri ćete otkriti sve njegove tajna. Sa druge strane cena po kojoj se nudi nije nimalo mala, ali ako ste pravi igrač u srcu onda GM-M8600 morate da posedujete.

Cena (bez PDV-a): 74.40 evra

Leave a Reply