Gadgets

Gigabyte Krypton – vrhunski miš za gejmere!

Gigabyte Krypton je futuristički dizajniran miš za gejmere, koji vizuelno nikog neće ostaviti ravnodušnim. Napravljen je od kvalitetne plastike presvučene tankim slojem blago obrušene gume koja sprečava proklizavanje prstiju i omogućava dobro ležanje u rukama. Osnovu ovog fenomenalnog miša čini laserski sensor maksimalne rezolucije 8200 dpi i vrhunska elektronika, što je kombinacija koja garantuje visoku preciznost, a upravo to je ono što je gejmerima najbitnije.

Pored levog i desnog klika, miš poseduje i veliki programibilnih tastera, kao i jedan od najboljih skrolova koji smo videli do sada. Isti nudi kretanje u sva četiri pravca, ali i nekoliko zanimljivih funkcija za koje će vam biti neophodna instalacija pratećeg softvera. Zapravo aplikaciju koja dolazi sa mišem je potrebno obavezno instalirati kako bi Krypton uopšte pravilno funkcionisao i kako bi do izražaja došle sve njegove mogućnosti.

Pošto je reč o vrhunskom gejmerskom mišu isti se u paketu isporučuje sa par-om teflonskih nožica i deset tegova (5 x 3.5 grama i 5 x 1.8 grama) sa kojima se optimizuje njegovo kretanje po X i Y osi. Pored njih njegova jača strana je i taster za brzo menjanje rezolucije, kao nebo plavo osvetljenje koje izbija sa svih strana miša.

Gigabyte Krypton sa računarima komunicira preko USB 2.0 porta i kompatibilan je sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama. Bez tegova teži 110 grama, a sa njima još maksimalno 35 grama (zavisno od kombinacije).
Kada se podvuče crta na sve viđeno možemo reći da je Gigabyte sa Krypton mišom zadao pravi veliki domaći zadatak konkurenciji, jer je napravio zaista savršenog gejming miša kome nijedan ozbiljan igrač neće odoleti.

Odlična pokretljivost na svim podlogama, vrhunske radne performanse i moderan dizajn čine ga trenutno pravom dobitnom kombinacijom, a nama ne ostavljaju mnogo prostora za razmišljanje do da vam ga toplo preporučimo!

Leave a Reply