Gadgets · PC računari

Handy Steno AH128 i AH129 za nju i njega

Ovaj put nam je Apacer, vodeći svetski proizvođač digitaljih storidž uređaja ponudio dva modela Fleš drajvova, posebno dizajniranih za “nju” i “njega”. Radi se o modelima Handy Steno AH128 i AH129 koji su ujedno i zanimljiv modni detalj.

Handy Steno AH128NJEGOV Handy Steno AH128 Flash Drive je moderan i sa stilom dizajniran, a odlikuju ga muževne osobine. Površina ima mat metalik završnu obradu i stiže u tri sofisticirane boje: crvenoj boji burgundca, titanijum srebrnoj i okean plavoj. AH128 je finiširan crnim okvirom i kožnom trakom sa romboidnom šarom u istom tonu, a povezani su moderno dizajniranom kopčom od legure cinka. AH128 predstvalja ultimativni zanatski rad za modernog muškarca.

NJEN Handy Steno AH129 Flash Drive je elegantan i glamurozan i stiže u tri divne pastelne boje: Tiffany plavoj, sjajnoj roze i blistavo srebrnoj. Sjano metalik telo modela AH129 sa srebrnim metalik dvostrukim lančićem i povezano je sa pedantno i delikatno dizajniranom kopčom od legure cinka. Ovaj izuzetan modni detalj prosto morate imati u svojoj torbici, a predstavlja pravi “eye-catcher”.

Napredna COB tehnologija Handy Steno modela kao rezultat daje kompaktne i malo kućište otporno na vodu, prašinu i udarce, što štiti dragocene podatke smeštene na njemu od gubitka. Funkcija izvlačenja omogućava korišćenje jednom rukom, ali i elegantan izgled sa dizajnom lakim za korišćenje za sve korisnike.

Handy Steno AH128 i AH129 dostupni su u kapacitetima od 4GB do 16GB i isporučuju se sa ACE softverom za kompresiju koji efikasno komprimuje čuvane podatke i može da poveća kapacitet do 500%.

Apacer je što se tiče prolaska Windows® 7 compatibility testova, u samom vrhu, za svoju seriju Handy Steno USB 2.0 flash drajvova i autorizovan je da koristi zvaničan logo sertifikacije. Ovo pomaže da se uverite da su Apacer modeli iz ove serije brzi, pouzdani i visokog kvaliteta, kao i da će trajno funkcionisati u novom operativnom sistemu – Windows 7.

Handy Steno je idealan digitalni storidž uređaj za one koji prate modu i strasno je vole.

Leave a Reply