Gadgets

INFO TEAM na Sajmu nautike 2010

„INFO TEAM“ d.o.o. – na tržištu Srbije i regiona već 15 godina uspešno implementira brojne tehnološke inovacije i plasira proizvode čuvenih svetskih robnih marki u domenu primenjenih tehnologija.

Pored dugogodišnje uspešne distribucije „GARMIN“ proizvoda u Srbiji i razvoju SCG Route elektronske karte Srbije i Crne Gore uspešno distribuiramo i BUSHNELL optičke uređaje, GLOMEX antene i FLIR termovizijska rešenja.

Ovogodišnji Sajam nautike ((HALA 5) 25 – 28. MART 2010.) u Beogradu je još jedna prilika da ova uspešna firma predstavi najnovija dostignuća renomiranih svetskih proizvođača, čiji je dugogodišnji distributeri na srpskom tržištu.

GLOMEX by INFO TEAM

Poslednji u nizu  uspešnih distributerskih programa je zastupništvo poznatog italijanskog proizvođača satelitskih, TV i VHF nautičkih antena, kompanije GLOMEX.  Doživotna garancija, visok kvalitet izrade i vrhunske performanse antena, učinili su Glomex sinonimom za dobar prijem i uspešnu komunikaciju. Partnerstvo GLOMEX-a i „INFO TEAM“-a korisnicima pruža mogućnost kupovine najnovijih proizvoda, ali i odličnu podršku i servis. Na  štandu Infoteama u hali 5 Beogradskog sajma premijerno će se prikazati veći deo Glomex-ovog proizvodnog programa: brodske žirostabilisane satelitske antene, prepoznatljive omnidirekcione TV antene, kao i celu paletuVHF antena i opreme.

FLIR by INFO TEAM

Na prošlogodišnjem Sajmu nautike predstavljena su FLIR termovizijska rešenja za nautiku. Ova relativno nova tehnologija postaje dostupna sve širem tržištu zahvaljujući stalnim unapređenjima i pristupačnijim modelima.  Ove godine premijerno će se predstaviti nova multisenzorna kamera M serije – dobitnika prestižne DAME nagrade na prošlogodišnjem Amsterdamskom sajmu nautičke opreme METS 2009, kao i novu, revolucionarnu seriju HMručnih termovizijskih kamera.

Termovizija je tehnologija u usponu koja potpuno menja naš pogled kroz mrak i maglu generišući sliku na osnovu temperaturnih razlike objekata, bez obzira na svetlosne uslove.

I ovoga puta Infoteam će predstaviti novitete kompanije GARMIN, vodećeg svetskog proizvođača GPS uređaja, koji udeo na tržištu nautičke elektronike povećava iz godine u godinu:

  • GPSMAP 720. Nova serija GPS uređaja sa velikim, preglednim ekranom osetljivim na dodir. Mogućnost priključivanja radarske antene, opcioni integrisani sonar velike snage, podrška za NMEA 2000 mrežu su samo neke karalteristike kojima ova serija privlači pažnju.
  • Premijerno će prikazati i nove MFD ekrane velikog formata. GPSMAP serije 6000 i 7000 su opremljene brzim procesorima nove generacije koje plene brzinom iscrtavanja slike i obradom signala sa eksternih modula: radara, sonara.
  • Portfolio komunikacionih uređaja Garmin, ove godine dopuniće se i „blackbox“ VHF radiostanicom VHF-300, kao i sa dva nova modula za AIS komunikaciju: AIS-300 i AIS-600.
  • Novi NMEA 2000 adapteri omogućavaju priključivanje starih, analognih davača poput nivoa goriva ili vode, pozicije kormila, trima na NMEA 2000 mrežu GPS uređaja ili instrumenata.

A tu su i ručni uređaji OregonDakote serije koji sjajnu primenu imaju i na vodi, kao i nova verzija SCG Route karte sa unetim izmenama plovnog puta i novim sistemom obeležanja reke Save…

Leave a Reply