Gadgets · PC računari

JetFlash 200 USB Flash Drive iz Transcendove Security linije

Transcend svetski lider u oblasti memorija i multimedijskih proizvoda, lansirao je novi JetFlash 200 USB u sklopu svoje JetFlash Security linije. JetFlash 200 inkorporira sigurnost podataka na nivou standarda ove kompanije kroz neprobojnu 256-bitnu AES hardversku enkripciju.

Kao i ostale flash memorije iz Security serije, JetFlash 220 sadrži i čitač otiska prsta, a JetFlash 620 nudi JetFlash SecureDrive softversku zaštitu sa šifrom za maksimalnu sigurnost. Security serija je dizajnirana da elminiše pretnje neovlašćenih upada.

JetFlash 200: Sigurnost na nivou kompanije

Hardverski bazirana enkripcija JetFlash-a 200 koristi vodeći 256-bitni AES algoritam koji zadovoljava Federalne standarde obrade informacija, pružajući potpunu USB zaštitu, fleksibilnost i kontrolu rada. Hardverski bazirana enkripcija omogućuje da ključevi za enkripciju nikada ne napuštaju hardverski uređaj, pružajući vrhunsku zaštitu protiv neovlašćenog pristupa i sigurnostnih pretnji.

JetFlash 220: Zaključajmo otiskom prsta

JetFlash 220 USB flash drive sa otiskom prsta namenjen je najzahtevnijim korisnicima koji traže neprobojnu sigurnost podataka. Ovako unapređeni JetFlash 220 predstavlja moćnu 256-bitnu AES hardversku enkripciju kao i JetFlash 200. Umesto korišćenja pasword-a, JetFlash 220 USB flash drive sa otiskom omogućuje zaštitu podataka pomoću otiska prsta korisnika kako bi se pristupilo podacima. Njegov jedinstveni senzor otiska prsta ubacuje korisnikov otisak prsta u jedini ključ kome je dozvoljen pristup podacima na flash drive-u.

JetFlash 620: Jednostavna zaštita vaših datoteka pomoću pasword-a

JetFlash 620 dolazi sa Transcendovim ekskluzivnim JetFlash SecureDrive softverom koji omogućava korisnicima da zaštite svoje važne podatke kreiranjem Privatne zone zaštićene pasword-om.

Dodatna pogodnost je da JetFlash 620 omogućava korisnicima da jednostavno menjaju veličinu Privatne zone i često menjaju password-e. Ovaj sigurnosni flash drive je idealan za prosečne korisnike kojima je potrebno cenovno-efikasno rešenje za skladištenje podataka.

Svi Transcend JetFlash uređaji nude besplatni download naprednog Transcend Elite software-a za jednostavni backup, povrat i sinhronizaciju. JetFlash 200 je sada dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 19 dolara za model od 4GB, 29 dolara za model od 8GB i 52 dolara za model od 16GB. JetFlash 220 počinje sa cenom od 28 dolara za model od 4GB, a JetFlash 620 s cenom od 17 dolara za model od 4GB.

Leave a Reply