Gadgets

Kingston DataTraveler 109 dolazi sa urDrive softverom

Kompanija Kingston Digital Europe predstavila je Kingston Kingston DataTraveler 109. Kingston® DataTraveler 109 je tanak, stilizovan USB fleš disk koji je dostupan u sedam boja i dolazi sa već preinstaliranim urDrive sotverom, besplatnom aplikacijom koja vam pomaže da organizujete fajlove, fotografije, video klipove, muziku i više.

“Kingstonov DataTraveler 109 je moderan USB fleš disk koji čini zabavnim povezivanje i deljenje fotografija, muzike, video klipova i više sa prijateljima i porodicom”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, kompanije Kingston Technology Europe. “Većina USB fleš diskova nudi pasivno skladištenje podataka koje samo dozvoljava korisnicima da snime i pročitaju svoje podatke. urDrive nudi aktivno skladištenje podataka koje omogućava korisnicima da lako pristupaju i organizuju svoje fajlove, pregledaju svoje fotografije i čak slušaju muziku, sve na samom USB disku”.

Kada pokrenete softver, veoma je lako kretati se kroz interfejs koji takođe uključuje mnoge mogućnosti kao što je ugrađen pregledač fotografija, web pretraživač i mp3 plejer. urDrive takođe nudi pristup igrama i online mogućnostima za bekap podataka kako bi se još više proširio kapacitet, van mogućnosti samog USB diska. Za kompletnu listu mogućnosti Kingstonovog urDrive-a molimo posetite: http://www.kingston.com/flash/urdrive/.

Kingston DataTraveler 109 je dostupan u veličinama od 8 GB i 16 GB a oba kapaciteta su dostupna u sedam različitih kombinacija boja. Uz to DataTraveler 109 takođe poseduje i praktičan krug na svom kraju kako bi korisnici lakše zakačili disk na traku za ključeve ili privezak. Kingstonov DataTraveler 109 USB fleš disk je podržan sa legendarnom pouzdanošću Kingstonovih diskova a takođe i petogodišnjom garancijom uz 24/7 tehničku podršku.

Leave a Reply