Gadgets

Kingston Digital oprema studente 21. veka sa “Back to School” paketom tehnologije

Kako studenti koriste sve više tehniku tako su i “Back to School” paketi postali moderniji. Olovke i lenjiri su zamenjeni usb fleš diskovima i računarima. Kingston Technology Europe Ltd, članica Kingston Technology kompanije koja je nezavisni svetski lider na polju memorijskih proizvoda oprema studente 21. veka sa moderno dizajniranim rešenjima za skladištenje podataka.

Jednostavan i praktičan dizajn DataTraveler I diska 2. generacije čini ga idealnim saputnikom svakog studenta koji se vraća studijama. Sa ovim usb fleš diskom studenti mogu bekapovati projekte i raditi na njima na bilo kom računaru.

Kingston DataTraveler 102 je ultimativni usb fleš disk koji sa izgledom sličnim markeru neće izgledati čudno u “back to school” kompletu.

Dostupan je u kapacitetima od 2, 4, 8, 16 i 32GB i nudi studentima mogućnost brzog i zgodnog kopiranja podataka kako bi studenti mogli da rade na projektima u bilo koje vreme, bilo gde.

Kingston DataTraveler 160 usb fleš disk nudi studentima funkcionalni dizajn bez kapice koji je savršen za studente koji stalno gube kapice sa olovki i gumice za brisanje.

Kako bi se zaštitio konektor samo je potrebno povući gornju polovinu diska i sakriće se u samom kućištu. Kvalitetno i dugotrajno kućište ovog diska ga čini savršenim za studente koji su uvek u žurbi kako bi završili projekte na vreme.

Za studente koji žele da sačuvaju svoje projekte od neželjenih pogleda Kingston DataTraveler 410 je osnovni alat. Pruža mogućnost studentima da zaštite šifrom svoje fajlove u Privacy zoni na disku i tako ne brinu ako zaborave svoj disk u učionici.

Dostupni su u kapacitetima od 4, 8, 16 i 32GB kako bi omogućili studentima da sve svoje projekte i zadatke čuvaju na samo jednom usb fleš disku. Dizajn diska je veoma kompaktan uz čiste linije koje čine ovaj disk jednim od najlepših dostupnih modela fleš diskova za studente.

Za studente koji su malo više fokusirani na tehniku Kingston Multi Kit je idealno rešenje za skladištenje podataka . Dustupan je u kapacitetima od 2 do 16GB i pomaže studentima tako što sa all-in-one medijskim kompletom koji mogu koristiti u velikom broju uređaja na lak način prenose muziku, filmove i fotografije sa mobilnog telefona i digitalne kamere do računara i obratno.

Leave a Reply