HyperX Steelseries
Gadgets

Kingston i SteelSeries kreiraju ograničenu HyperX Siberia v2 seriju slušalica

Kingston Technology Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je najavila premijerno predstavljanje SteelSeries Siberia v2 – Kingston® HyperX® Edition slušalica na DreamHack Summer-u 2013.

Ova vrhunska, ogranicena serija slušalica kombinuje najizrazitije osobine na kojima se temelje i SteelSeries i Kingston HyperX: vrhunski dizajn, optimalne performanse i beskompromisan kvalitet. Baziran na Siberia v2 dizajnu, dobitniku brojnih nagrada na testovima proizvoda i svetskim turnirima, HyperX izdanje slušalica ima sve kvalitete koje najbolji svetski profesionalni igrači zahtevaju. Zvučnici prečnika 50mm omogućavaju igračima da iskuse bogate i dramatične zvukove – od impresivne, atmosferske muzike u pozadini do precizno pozicionih 3D zvukova koraka, pucnjave i još mogo toga.

HyperX Steelseries

HyperX Steelseries

“Naše partnerstvo sa SteelSeries se razvilo kroz razne zajedničke gejming događaje i sponzorstva gejming timova, kao i putem prodaja i marketing promocija kroz koje smo bili u mogućnosti da se uverimo u visok kvalitet njihovih proizvoda”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe..”Svi igrači iz naših sponzorisanih profesionalnih gejming timova kao što su NaVi, Incredible Miracle i SK Gaming ističu kvalitet Siberia v2. Kingston je ponosan što ima HyperX izdanje ovih nagrađivanih slušalica.”

“Mi smo radili paralelno sa Kingston timom dugi niz godina, od kreativnih marketing mogućnosti do sponzorisanja mnogih profesionalnih igrača i međunarodnih timova u takmičarskim krugovima”, izjavio je Brus Haver, direktor kompanije SteelSeries. “Uzbuđeni smo jer smo Kingston gejming publici i sistem bilderima omogućili korišćenje naših Siberia v2 slušalica.”

SteelSries Siberia v2 – Kinston HyperX Edition slušalice će biti dostupne na tržištu Srbije kasnije tokom ove godine. Za više informacija molimo obratite se vašem lokalnom predstavniku kompanije Kingston.

Slike proizvoda možete pogledati ovde.

 

SteelSeries Siberia V2 – Kingston HyperX Edition Headset specifikacije:

Slušalice:

Drajveri: 50mm

Frekvencija: 18 – 28,000 Hz

Otpor: 32 Ohm

[email protected], 1V rms:  112 dB

Dužina kabla: 1,0 + 2,0 = 3 m

 

Mikrofon:

Frekvencija: 50 – 16,000 Hz

Pick-up pattern:  Jednokanalni

Osetljivost: -38dB

 

Karakteristike/Prednosti:

Pro Gaming optimizacija – kristalno jasni visoki, niski i srednji tonovi

Mikrofon izlaz – ‘nevidljivi’ mikrofon sistem

Slušalice zatvorenog tipa – poboljšano pasivno smanjenje šuma

Dugotrajan komfor – lagana konstrukcija oslanjanja

Jedinica drajvera od 50 mm – bogata reprodukcija svih akustičnih detalja
Garancija – 2 godine garancije ( EMEA )

Leave a Reply