Gadgets

Kingston slavi 25 godina vodeće pozicije među proizvođačima memorijskih proizvoda

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda danas slavi 25 godina poslovanja kao najveći proizvođač memorija za računare i druge uređaje. Kingston je osnovan 17. oktobra 1987. godine od strane direktora i su-osnivača Juhn Tu-a i operativnog direktora i su-osnivača David Sun-a.

Poslovni duh vlasnika i uspeh kompanije su tokom godina priznati globalno. Kingstonove ključne vrednosti kao što su poštovanje, lojalnost, fleksiblinost i integritet su kreirale korporativnu kulturu za primer, kulturu koja vodi naš odnos sa korisnicima, partnerima i proizvođačima, kojima Kingston® duguje svoj uspeh.

“Osećam se ponosno i izvanredno što sam deo ove kompanije. Ono najbolje posle 25 godina su ljudi koji rade ovde, naši partneri i sve druge veze čiji smo deo bili tokom godina”, izjavio je John Tu, direktor i su-osnivač kompanije Kingston. “Zadivljen sam kada pomislim odakle smo krenuli i dokle smo stigli danas, radujem se narednih 25 godina.”
“Otvorena radna atmosfera osnažava i podstiče zaposlene da dođu do ideja i omoguće njihovu implementaciju”, izjavio je Thomas Marschner, potpredsednik prodaje i marketinga kompanije Kingson u EMEA regionu.

Leave a Reply