Gadgets

Kingston USB 3.0 kompatibilni MobileLite G3 čitač kartica

Kompanija Kingston  nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila treću generaciju svog popularnog prenosnog čitača kartica MobileLite.

MobileLite G3 (Kingston® model #: FCR-MLG3) je kompaktni, multi-funkcionalni USB 3.0 čitač kartica koji omogućava korisnicima da lako prenesu svoje digitalne podatke, fotografije, igre, muziku i sve ostalo što se nalazi na memorijskim karticama velikog broja digitalnih uređaja.

MobileLite G3 podržava SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC/SDXC i MSPD* standarde kartica.Omogućava korisnicima da nose samo jedan uređaj koji služi za skladištenje, prenos ili čitanje podataka na bilo kom USB 3.0 ili 2.0 računaru dok koriste veliki broj različitih fleš kartica za mobilne telefone, digitalne kamere, tablete, netbook i klasične računare, mp3 plejere i druge uređaje. MobileLite G3 zadovoljava USB 3.0 specifikaciju i SDA 2.01 standard, a takođe je i unazad kompatibilan sa USB 2.0 standardom.

Idealan za ličnu ili profesionalnu upotrebu, MobileLite G3 je osnovni deo mobilne opreme korisnika pošto je ultra prenosan, jednostavan uz “plug and play” funkcionalnost i ne zahteva dodatno napajanje za svoj rad.

Kingston MobileLite G3 poseduje preporučenu maloprodajnu cenu od 1085 din. a uz to i dvogodišnju garanciju i besplatnu tehničku podršku. Za više informacija posetite www.kingston.com/europe.

MobileLite G3 karakteristike i specifikacije:

 Kompatabilan: sa USB 3.0 specifikacijom i SDA 3.01 standardom.
 Upotrebljiv: multi funkcionalni USB čitač kartica.
 Podržava SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC/SDXC i MSPD.*
 Kompatibilan sa starijim USB 2.0 standardom.
 Prenosan: lako staje u džep.
 Garancija: dvogodišnja.
 Dimenzije: 2.45″ x 1.16″ x 0.646″ (62.15mm x 29.40mm x 16.40mm)
 Skladišna temperatura: -20° C to 70° C
 Operativna temperatura: 0° C to 60° C

Leave a Reply