Gadgets

Kingstonov najmanji DataTraveler Micro fleš disk

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je DataTraveler® Micro – jedan od najmanjih fleš diskova na svetu. DataTraveler Micro je dizajniran kao ultra mali fleš disk koji se može ostaviti u uređajima kao što su tablet računari, tanki laptopovi i netbook računari ili sistemima za audio u kolima dok ste u pokretu.

Mala težina i kompaktne dimenzije diska veoma lako dodaju 16Gb dodatnog prostora uređaju bez žrtvovanja dimenzija. Jednostavan je za upotrebu i samo ga treba povezati sa bilo kojim uređajem koji poseduje USB port. DataTravelerâ Micro se veoma lako uklapa bez preklapanja sa drugim priključcima i veoma je jednostavan za skladištenje, kopiranje i deljenje fotografija, video klipova i drugih omiljenih fajlova dok ste u pokretu.

“Kingstonov DataTraveler Micro je upotrebljiv fleš disk koji se savršeno koristi sa raznim uređajima kao što su tableti koji imaju USB port ili u tanki laptopovi. Zbog svoje male veličine takođe je zgodan za ostavljanje u uređaju dok se krećete”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, kompanije Kingston Technology Europe, kompanije Kingston Technology Europe.
Proizvod je dostupan u kapacitetima od 8 GB i 16 GB a takođe sadrži i legendarnu pouzdanost Kingston proizvoda uz petogodišnju garanciju i 24/7 tehničku podršku. DataTraveler Micro je samo dostupan u EMEA regionu.

Leave a Reply