Gadgets

Kućni mrežni server za podatke Verbatim MediaShare

Uz pomoć Verbatim MediaShare servera možete jednostavno deliti, čuvati i reprodukovati podatke tokom i nakon preuzimanja. MediaShare nudi do 2 TB prostora i omogućava vam da delite fotografije, sačuvate i zaštitite fajlove, reprodukujete medije tokom preuzimanja i čak da pristupite svom nalogu — gde god se nalazili.

Pomoću MediaShare servera možete napraviti fotoalbume i poslati ih prijateljima ili članovima porodice ili ih otpremiti direktno na Facebook. Arhivirajte podatke sa prenosivih računara i automatski sačuvajte važne fajlove direktno na MediaShare server, kako bi sve bilo na jednom mestu. Reprodukujte muziku i fotografije tokom preuzimanja pomoću uređaja Sony Playstation 3, Microsoft Xbox 360 ili nekog drugog uređaja koji su saglasni sa DLNA.

Upravljanje fajlovima pristupom sa daljine je izuzetno lako. Samo se povežite na myverbatim.com putem bilo kakve internet veze.

Delite fotografije i još mnogo toga

Kućni mrežni server za podatke MediaShare 1 TB

Verbatimov MediaShare server olakšava deljenje fotografija i snimaka sa letovanja i porodičnih okupljanja. Organizujte i grupišite fotografije u digitalne albume. Zatim napravite i automatski pošaljite e-poštom link ka albumu, koji će omogućiti vašim prijateljima i porodici da pregledaju i preuzmu fotografije i snimke direktno sa MediaShare servera. Sa MediaShare™ servera albumi se mogu otpremiti direktno na Facebook ili Flickr.

Sačuvajte i zaštitite fajlove

Verbatimov MediaShare nudi lak prenos podataka sa USB uređaja (npr. USB fleš memorije ili spoljnog hard diska). Ne morate uključivati računare, samo povežite uređaj sa podacima na MediaShare i pritisnite dugme za lak prenos. Ovim jednostavnim portupkom podaci se odmah prenose u određeni direktorijum na MediaShare serveru. Organizujte fajlove i upravljajte njima pomoću intuitivnog interfejsa.

Pristup sa bilo kog mesta

Verbatimov MediaShare korisnicima daje pristup fotografijama, snimcima i svim drugim fajlovima kad god su im oni potrebni, bilo da je korisnik kod kuće ili u poseti prijateljima ili porodici. Potrebno je samo da korisnici posete adresu myverbatim.com putem bilo koje internet veze i pristupe svom MediaShare serveru.

Odatle mogu da:
• otpremaju, preuzimaju fajlove i upravljaju njima iz daljine;
• pregledaju fotografije, reprodukuju muziku i gredaju snimke putem interneta – na bilo kom mestu;
• pregledaju i reprodukuju fajlove na svom mobilnom telefonu**.

Reprodukujte multimedijalne fajlove prilikom preuzimanja

MediaShare nudi funkcije servera za medije, iTunes i štampanje na jednom centralnom mestu. Fotografije, muzika i snimci se mogu smestiti na jedno mesto, a zatim slušati ili gledati na drugim uređajima.

MediaShare može da:
• preuzima muziku i reprodukuje je prilikom preuzimanja na bilo kom ličnom ili Mac računaru na kome postoji Apple iTunes;
• preuzima muziku i fotografije i reprodukuje ih prilikom preuzimanja pomoću uređaja Sony Playstation® 3, Microsoft Xbox 360, digitalnog adaptera medija ili nekog drugog uređaja koji je saglasan sa DLNA;
• funkcioniše kao server za štampanje, tako da bilo ko u kućnoj mreži može da pristupi USB štampaču priključenom na server;
• pruži korisnicima pristup medijima sa daljine.

Leave a Reply