Gadgets

Lansiranje novog porta za podršku korisnika Prestigio GPS navigacija sa iGO 8

Za svoje GPS navigacije GeoVision 150 i GeoVision 450, Prestigio nudi odličan program sa impresivnim 3D vizuelizacijama zgrada i reljefa : iGO 8, iz Nav N Go. Od sada, korisnici ovog programa mogu jednostavno izvršiti update mapa i kupiti dodatni sadržaj 24/7, zahvaljujući nedano lansiranom web portalu.  20%  evropskih puteva se menja svake godine, ovaj portal je idealan za nabavljanje najnovijeg sadržaja za vaš GPS uređaj.

Prestigio.Naviextra.com je novi zvanični portal za update mapa za Prestigio navigacione uređaje koji koriste iGO 8. Idealan je za turiste i ljude koji često putuju, the site nudi vremenski update, podršku korisnicima, posebne ponude za popularne mape, vesti i sve ostalo što može biti potrebno za preciznu 3D navigaciju.

GPS navigatorsPrestigio GeoVision 150 i GeoVision 450 su među najnaprednijim GPS rešenjima na tržištu, jer pružaju potpuno novo iskustvo sa iGO 8. Softver je osvojio nagradu izuzetnosti u kategoriji ‘Inovacija godine’ u 2008. i ‘Najbolji navigacioni softver’ u 2008. i 2009., od strane Vision Mobility. Uključujući milione tačaka interesovanja (POI) poput benzinskih stanica, hotela i restorana, iGO 8 nudi detaljne, kvalitetne mape sa vizuelizacijom u tri dimenzije za jednostavnu orijentaciju bez obzira gde se nalazite.

GPS navigatori iz kompanije Prestigio nude kompaktan i atraktivan dizajn. Njih karakteriše jednostavan za upotrebu interfejs, visoka rezolucija ekrana osetljivog na dodir, glasovne komande i meni na 30 jezika, integrisana memorija, slot za SD kartica, i  Li-polymer baterija do 3 sata autonomije u GPS modu .

Leave a Reply