Gadgets · Notebook-Netbook

Laptop rančevi

Da bi svoj laptop bezbedno nosili po gradu, potrebna vam je dobra torba ili ranac. Mi ih poodavno nismo predstavljali, pa smo odlučili da ovog puta ispravimo tu grešku. S obzirom da prenosne računare sve više kupuju mladi, umesto torbi klasičnog oblika, ovog puta predstavljamo četiri ranca za laptopove. U pitanju su tri ranca kompanije Canyon i jedan koji potpisuje Prestigio.

CANYON CNR-NB2 – jedan od najmanjih modela, a zanimljivo je što ovaj mali džep ima otvor kroz koji možete provući slušalice. Otvor je veoma diskretan i nalazi se neposredno ispod Canyon znaka sa prednje strane ranca.

CANYON CNR-NB4

Ovaj ranac ima vrlo neobičnu kombinaciju veštačke kože i plastičnih materijala, pa pomalo podseća i na klasične torbe. Ovde su narandžasti detalji još neupadljiviji. Za zatvaranje prednjeg dela služe magnetne kopče, koje sasvim korektno obavljaju svoj posao i nije nam se desilo da se slučajno same otvore.

CANYON CNR-NB6

Namenjen je laptopovima dijagonale ekrana do 14,1 inč. Doduše, mi smo uspeli da u njega stavimo i laptop sa ekranom od 15,4 inča, ali moramo priznati da su u pitanju bili milimetri, pa ne garantujemo da ćete to uspeti sa svakim modelom. Na prvi pogled dosta podseća na CNR-NB2, ali za razliku od njega Canyon CNR-NB6 ima mekanu konstrukciju i lako se deformiše, pa ga možete relativno lako ugurati na razna mesta.

Dodatna oprema - Notebook torbe - Backpack 302 Prestigio

PRESTIGIO BACK PACK 302

Ovaj ranac deluje nešto konzervativnije od Canyon modela. Primetno je teži ali i dosta kompleksniji. Crne je boje, a jedino što se izdvaja su dva bela štepa kod džepa na prednjoj strani ranca.

Leave a Reply