Gadgets

LG Electronics predstavlja revolucionarni miš-skener na sajmu IFA 2011

LSM-100 – miš i skener u jednom uređaju!

LG Electronics (LG) će predstaviti revolucionarnu tehnologiju skeniranja na ovogodišnjem IFA sajmu sa svojim neverovatnim LSM-100, kompjuterskim mišem koji ima ugrađeni skener. Sa tehnologijom razvijenom specijalno za ovaj uređaj, LSM-100 nudi jedinstvene funkcije koje predstavljaju spoj neverovatnih inovacija i posebnih pogodnosti za korisnike.

Sa modelom LSM-100, operacija skeniranja je znatno jednostavnija i brža u odnosu na konvencionalne skenere. Pritiskom na Smart Scan dugme na levoj strani miša, korisnik samo pređe preko materijala koji želi da skenira. Ovako skenirani dokument se može sačuvati u različitim formatima, poput PNG, JPEG, TIFF, BMP, PDF, XLS i DOC, ili se jednostavno može direktno preneti u željenu aplikaciju.

LSM-100 takođe podržava optičko prepoznavanje znakova (OCR – Optical Character Recognition), pomoću kojeg može da skenirani tekst konvertuje u Microsoft Word dokument. Zahvaljujući tehnologiji optičkog prepoznavanja znakova, skenirani tekst se lako konvertuje u Word, i spašava vas od dosadnog prekucavanja teksta. Kako nije ograničen nikakvim posebnim okvirima, LSM-100 može da skenira i veće formate poput A3 stranica, što predstavlja značajnu prednost u odnosu na veliki broj konvencionalnih skenera. Unapređana je i brzina skeniranja, tako da se se jedna A3 strana može skenirati prilično brzo i jednostavno.

Pored toga što predstavlja prvi skener ove vrste na svetu, LSM-100 je i miš najnovije generacije. Laserski senzor je precizan, a sam dizajn je prilagođen za lako, jednostavno i udobno rukovanje.

Kompanija LG Home Entertainment će učestvovati na sajmu IFA 2011 u Berlinu i model LSM-100 će biti predstavljen zajedno sa ostalim proizvodima iz ove poslovne jedinice kompanije LG.

Leave a Reply