Gadgets

Logitech bežična touch tastatura K400 u beloj boji

Logitech je danas najavio specijalnu seriju svoje popularne bežične touch tastature Logitech K400 u beloj boji, dizajnirane da bi se što bolje prilagodila današnjim modernim enterijerima.

Bela Logitech bežična touch tastatura K400 osmišljena je da, prvenstveno, upotpuni vaše računarske potrebe u dnevnom boravku. Namenjena je za korišćenje u opuštajućoj atmosferi, a s obzirom da ima bežični domet od 10m pomoću ove tastature možete nesmetano kontrolisati prenosni računar zasebno ili kad je spojen na televizor, sve iz udobnosti vaše fotelje. Ugrađeni 9-centimetarski touchpad čini vertikalno i horizontalno skrolovanje potpuno prirodnim i sasvim eliminiše potrebu za korišćenjem miša.

“Logitech bežična touch tastatura K400 jedna je od najpopularnijih tastatura ikada, a sada je predstavljamo u novom ruhu koje odgovara novim dizajnerskim trendovima”, izjavio je Thibaud Nolf, Logitechov EMEA menadžer za kategoriju tastatura i combouređaja. “Bilo da pretražujete nove video materijale na YouTube kanalu, tvitujete o omiljenoj TV emisiji ili se dopisujete s prijateljima, ova tastatura je pravi izbor zbog mogućnosti jednostavne kontrole. Uz to, savršeno se uklapa u dizajn modernih dnevnih soba.”

Za razliku od sličnih proizvoda, povezivanje Logitech bežične touch tastature K400 je jednostavno – umetanjem malenog Unifying prijemnika u USB ulaz spremna je za korišćenje. Korisnici mogu povezati do pet Logitech uređaja preko jednog Unifyingprijemnika, a baterija na ovoj tastaturi traje do godinu dana, pa se tako otklanja svaka potreba za žičanim uređajima i dodatnim punjenjem. Tastatura je, ujedno, dizajnirana i da je lako odložite u vertikalnom položaju, pa će zbog toga svi oni koji vole minimalistički pristup dizajnu otkriti da je Logitech bežična touch tastatura K400 u beloj boji idealna za njihove dnevne boravke.

Cena i dostupnost

Logitech bežična touch tastatura K400 u beloj boji očekuje se širom Evrope u septembru 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 39,99 evra.

Leave a Reply