Gadgets

Logitech bežični Bluetooth adapter

Pretvorite bilo koje zvučnike u bežični zvučni sistem za svoj uređaj sa Bluetoothom. Prenesite svoju muziku sa laptopa, pametnog telefona ili tablet računara na omiljene zvučnike. Logitech bežični adapter za zvučnike za Bluetooth audio uređaje sada je dostupan u prodavnici u vašoj blizini.

Oduvek ste želeli da slušate muziku sa svog smart telefona ili tablet računara na velikim zvučnicima kod kuće, ali niste imali gde da ih priključite. Sada bilo koji od vaših Logitech zvučnika, uključujući Logitech Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906, može jednostavno da se bežično konektuje da biste uživali u svojoj muzici!

Logitech bežični Bluetooth adapter odlikuje opšta konektivnost, pa tako na dapter bežično možete povezati bilo koji uređaj: telefone, tablet računare, laptopove, iPod uređaje. Bilo koji audio uređaj sa Bluetooth-om sada može da postane pravi bežični plejer za svu vašu muziku i filmove

I to nije sve, Logitech bežični Bluetooth adapter obezbeđuje odličan zvuk – bežično. Slušajte muziku i durgi audio materijal sa svog smart telefona, laptopa ili tableta na svojim omiljenim zvučnicima. A ako planirate da investirate u potpuno nov set Logitech zvučnika kao što su Logitech Z323, Z523, Z623, Z506 i Z906, iskoristite veliku promociju koju Logitech organizuje širom Evrope.

Leave a Reply