logitech-tastatura
Gadgets

Logitech Bluetooth Easy-Switch tastatura i bežični punjivi Logitech trackpad za Apple

Logitech je najavio širenje vlastite linije proizvoda za Mac uređaje i predstavio dva nova proizvoda: Logitech Bluetooth Easy-Switch tastaturu za Mac, iPad i iPhone, te punjivi Logitech trackpad za Mac računare.

Oba proizvoda pružaju novu dimenziju iskustva kojim lako kontrolišete i upravljate omiljenim Apple uređajima. Logitech Bluetooth Easy-Switch tastatura ima Logitech Easy-Switch tehnologiju, sličnu tehnologiju kao kod popularne Logitech Bluetooth Illuminated K810 tastature, tako da možete lagko otkucati mailove na Mac uređaju, kreirati beleške na iPadu ili odgovarati na poruke na iPhoneu sa samo jednim pritiskom na taster. Punjivi Logitech trackpad dolazi u paketu sa setom Mac OS multi-touch gestikulacijom na glatkoj staklenoj površini.

logitech-tastatura

Logitech Bluetooth Easy-Switch tastatura može se upariti sa do tri Apple uređaja istovremeno, te ima Mac izgled, sa tasterima kao što su Command, Brightness i Mission Control. Zahvaljujući svom elegantnom i tankom aluminijumskom izgledu odlično će se uklopiti uz  Mac ili iPad i iPhone.

Leave a Reply