logitech-z600
Gadgets

Logitech Bluetooth Z600 zvučnici

Logitech je danas predstavio Logitech Bluetooth zvučnike Z600, elegantno dizajnirane bežične stereo zvučnike koji upotpunjuju moderni izgled Mac i Ultrabook računara. S ovim zvučnicima možete bez problema streamovati muziku i druge audio sadržaje sa vašeg računara, smart telefona ili tableta. Istovremeno, preko zvučnika mogu biti aktivna tri uređaja, a prebacivanje među njima je toliko jednostavno da je dovoljno pritisnuti dugme za pauziranje na jednom i potom dugme play na drugom uređaju.

“Logitech Bluetooth zvučnici Z600 su dizajnirani da liče na umetnički predmet i svojim se oblikom, materijalom i bojom stapaju s ambijentom modernih stambenih prostora i nadopunjuju izgled ultratankih prenosnih računara,” izjavila je Charlotte Johs, Logitechova potpredsednica za globalni razvoj brenda i portfolija za PC dodatke. “Ovo su prvi Logitech multimedijalni zvučnici koji imaju Bluetooth povezivost i idealni su za sve koji uživaju u savremenom načinu života uz više bežičnih uređaja”.

Bilo da ih koristite za slušanje muzike, gledanje filma, igranje igrica ili video chat, Logitech Bluetooth zvučnici Z600 pružaju jasan i dobro definisan zvuk. Sa tri drajvera u svakom zvučniku, ovaj sistem je osmišljen kako bi pružio vrhunsku akustiku u bilo kom prostoru.

logitech-z600

Kontrole na Logitech Bluetooth zvučnicima Z600 su još jedan sastavni deo njihovog čistog i jednostavnog dizajna. Ceo gornji panel desnog zvučnika je gladak disk, osetljiv na dodir. Za pojačavanje i smanjivanje glasnoće potrebno je samo preći prstom po rubu diska. Druge kontrole – struja, Bluetooth povezivanje i 3,5mm ulaz – diskretno su skriveni pozadi. Kako je svaki detalj važan, čak je i kabl za napajanje pažljivo dizajniran tako da nikada na vašem stolu ili pultu neće biti uočljiv splet žica.

USB Bluetooth prijemnik je sastavni dio Logitech zvučnika Z600 kako bi se osiguralo najbolje bežično iskustvo s vašim računarima. Povezivanje putem Bluetooth veze je moguće, ali neki računari ne dopuštaju audio streaming ili prelazak s uređaja na uređaj. USB Bluetooth prijemnik vam, stoga, omogućava bežično povezivanje i s računarima koji ne podržavaju Bluetooth. Osim toga, ove zvučnike možete spojiti na bilo koji uređaj s audio izlazom koristeći 3.5mm pomoćni ulaz.

 

Cena i dostupnost

Logitech Bluetooth zvučnici Z600 se očekuju u Europi u avgustu 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 149 eur.

Leave a Reply