G602
Gadgets

Logitech G602 gejming miš sa baterijom koja traje 250 sati

Logitech G602 pomera granice u dosadašnjem bežičnom igranju sa baterijom koja traje osam puta duže nego kod prosečnog bežičnog gejming miša i omogućava kontinuiranu kvalitetnu i preciznu igru.

Logitech je danas predstavio gejming miš koji pomera granice običnog bežičnog miša. Novi Logitech G602 bežični gejming miš kombinuje 250 sati igre bez prekida i kašnjenja sa preciznošću koju omogućava Logitech Delta Zero senzorska tehnologija, da bi igračima podario neverovatnu dominaciju u igri.

G602

Kako bi se osiguralo da igrači imaju najbolju moguću površinu za svoj specifičan stil igranja, Logitech je, takođe, osmislio i dve nove podloge za gejming miševe – Logitech G440 i Logitech G240 gejming podlogu. Ove podloge predstavljaju idealne površine, prva za one koji vole igrice viših, a druga za one koji vole igrice nižih DPI rezolucija.

 

“Dok igram ne želim da razmišljam ni o čemu drugom osim o svojoj igri i svom sledećem potezu. Primarni nedostatak prosečnih bežičnih gejming miševa je to što nikad ne znate da li ćete morati da prekinete igru ukoliko zatreba da promenite baterije. Ali, ne više…”, rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitech poslovne grupe za gejming. “Postavili smo sebi zavidan cilj koji smo i ostvarili. Nije nas zadovoljavalo dva, tri ili četiri puta duže trajanje baterija kao kod običnih bežičnih miševa. Hteli smo da igračima damo takve inovacije koje će zauvek promeniti pogled na svet bežičnog igranja. Sa 250 sati trajanja baterije to smo upravo postigli kod našeg novogLogitech G620 gejming miša. Vreme je da igrači osete da iza njih stoji ozbiljna nauka, tako da im nešto tako osnovno, kao što je život baterije, više neće smetati na putu ka pobedama.”

Najnoviji miš iz Logitech G linije, Logitech G602 bežični gejming miš postavlja nove standarde bežičnog igranja. Bez žica, prekida ili smetnji, ovaj bežični miš omogućava bolju i precizniju igru. Uz dva načina rada, koje smo nazvali ‘performanse’ i ‘izdržljivost’, G602 bežični gejming miš sada omogućava 250 sati non-stop rada baterije kada je miš u punom gejming modu i više od 1.400 sati rada u non-gaming ili Endurance modu (‘izdržljivost’). Miš ima ekskluzivnu Logitech G Delta Zero senzorsku tehnologiju koja pruža visoku preciznost kontrole igre. Pored toga, osnovni mehanički prekidači su izuzetno izdržljivi i životni vek im je oko 20 miliona klikova. Miš ima jedanaest programibilnih tastera tako da možete lako vladati svojim omiljenim igrama i tako što ćete dodeliti akcije koje najviše koristite tasterima po želji uz pomoć Logitech Gaming softvera. Logitech G602 bežični gejming miš očekuje se u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 79.99 evra.

A budući da ovako inovativan miš zaslužuje najbolju moguću podlogu Logitech G je svojoj proizvodnoj liniji dodao i dve nove podloge za miševe koje su testirane i dokazano obezbeđuju optimalnu površinu za Logitech G miševe.

Logitech G440 gejming podloga idealna je za high-DPI igre, omogućavajući vam da osetite adrenalin dok dostižete velike brzine bez gubitka kontrole. Karakteristike ove podloge su da ima nisko trenje, finu površinu od polipropilena koja se čvrsto drži na osnovi od high-impact polimera, što daje konzistentnu funkcionalnost cele podloge. Ova podloga je specijalno izrađena kao dodatak za Logitech G miševe kako bi dodatno pojačala njihovu već savršenu preciznost. Zahvaljujući troslojnoj strukturi debljine 3mm podloga se čvrsto drži na mestu i tokom veoma intenzivnog igranja. Logitech G440 gejming podloga očekuje se u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 29.99 evra.

Logitech G240 gejming podloga za miša izrađena je za low-DPI igre. Savršena je za igrače koji igraju pucačke igre iz prvog lica, zbog svoje visokokvalitetne tekstilne površine po kojoj miš bolje klizi i smanjuje otpor taman toliko da se preciznost igrača i kontrola igre podignu na zavidan nivo. Gumena osnova debljine 1mm daje podlozi čvrstoću i stabilnost. Upravo kao i Logitech G440, ova podloga je izrađena kako bi vam pomogla da iskoristite pun potencijal vašeg Logitech G senzorskog miša, bez obzira za kog miša iz serije se odlučite. Logitech G240 gejming podloga očekuje se po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 19.99 evra.

Leave a Reply