Gadgets

Logitech Harmony 700 daljinski upravljač pojednostavljuje kućnu zabavu

Punjivi daljinski upravljač sa kontrolom na dodir i ekranom u boji

Porodice vole zabavu, uživanje u televiziji, filmovima, igricama i muzici u udobnom okruženju svoje dnevne sobe. Međutim, komandovanje zabavom može da bude komplikovano, a ponekad je potrebno upotrebiti i nekoliko daljinskih upravljača da biste pronašli svoju omiljenu TV emisiju. Logitech Harmony® 700 daljinski upravljač, najnoviji univerzalni daljinski upravljač kompanije Logitech, pojednostavljuje upravljanje kućnim sistemima za zabavu tako što zamenjuje šest različitih daljinskih upravljača. Harmony 700 poseduje ekran u boji, punjive baterije i kontrolu uz pomoć jednog dugmeta za sve omiljene aktivnosti.

“Milioni porodica investiraju u bolje sisteme za kućnu zabavu, sa televizorima sa ravnim ekranima i raznim drugim uređajima. Ipak, svaki dodatni uređaj donosi daljinski upravljač više na stočiću u dnevnoj sobi i još malo komplikuje nešto što bi trebalo da bude prijatno iskustvo”, rekao je Ašiš Arora, potpredsednik i generalni menadžer Logitech-ove Harmony poslovne jedinice. “Ako imate šest uređaja i AV risiver, novi Logitech Harmony 700 je najpametniji način da dobijete najviše iz sistema”.

Kontrola jednim dodirom

Za lakšu i bržu upotrebu sistema, Logitech Harmony 700 daljinski upravljač omogućava kontrolu pomoću jednog dugmeta. Umesto kompleksnog niza dugmića koje treba pritisnuti ili komplikovane liste sa uputstvom gde šta treba prebaciti i uključiti i koje dugme izabrati, posle jednostavnog podešavanja uz pomoć internet konekcije, dovoljno je izabrati željenu radnju – “Gledati DVD”, na primer, i Logitech Harmony 700 će ostale radnje odraditi sam.

Ekran u boji

LCD ekran u boji omogućava brz i jasan prikaz opcija. Ukoliko je gledanje televizije trenutna radnja, na ekranu upravljača će se pojaviti ikonice omiljenih kanala, što omogućava brz izbor pomoću samo jednog dodira. Nema potrebe otkucavati ili pamtiti broj kanala.

Uvek napunjen i spreman

Harmony 700 dolazi sa punjivim AA baterijama koje mogu trajati i do nekoliko nedelja između dva punjenja. Kada se isprazne, dovoljno je povezati daljinski upravljač na adapter i uključiti u struju. Nije potrebno tražiti nove baterije pred omiljenu emisiju.

Lak za podešavanje

Podešavanje Logitech Harmony 700 daljinskog upravljača je brzo i lako. Nema potrebe za unošenjem kodova u daljinski, već Logitech-ov novi daljinski upravljač povezati sa PC ili Mac® računarom, a potreban softver skinuti sa adrese www.logitech.com/MyHarmony. Ime komponente i broj modela morate uneti, a Logitech Harmony softver radi ostalo. Od Betamax-a do Blu-Ray-a, Logitech Harmony 700 daljinski upravljač može da kontroliše bilo koji IR kućni uređaj. Onlajn baza sadrži više od 250.000 komponenti za kućnu zabavu i svakodnevno se dopunjuje, tako da će daljinski sigurno raditi i sa vašim uređajima.

Cena i dostupnost

Logitech Harmony 700 daljinski upravljač se očekuje u Evropi i SAD u septembru, po predloženoj maloprodajnoj ceni od 129 evra.

Leave a Reply