Gadgets

Logitech HD C615 web kamera za snimke u pokretu

Logitech HD Webcam C615 spaja lako sklopivi dizajn sa HD videom i kablovima koji vam omogućuju povezivanje uvek i svugde. Kompanija Logitech danas je predstavila prenosivu Logitech HD C615 veb kameru za lakše obavljanje video poziva i snimanje u visokoj rezoluciji u pokretu – bez obzira na to da li ste na rođendanskoj zabavi ili na poslovnom putu, na PC ili Mac računaru. Sklopivi dizajn veb kamere, zajedno sa autofokus opcijom i rotacijom od 360 stepeni nudi dodatne mogućnosti snimanja u visokoj rezoluciji uvek i na svakom mestu.

Kontakte sa prijateljima, porodicom i saradnicima lako je održati sa Logitech HD C615 veb kamerom koja omogućava video pozive u HD rezoluciji 720p za Skype™, FaceTime® za Mac, Logitech Vid™ HD i Windows Live™ Messenger, kao i video pozive na Yahoo!® Messenger, iChat, AOL® Instant Messenger (AIM®) i drugim popularnim aplikacijama za instant dopisivanje.

Kamera takođe uključuje postavljanje HD videa i fotografija jednim klikom na Facebook, kao i postavljanje video snimaka na YouTube™ i Twitter gde ih možete podeliti sa drugima. S ciljem da vam omogući dodatnu fleksibilnost, veb kamera dolazi sa 90 cm dugim USB kablom koji ima mogućnost produženja i nameštanja tronošca za snimanje sa svake pogodne lokacije.

Mi znamo koliko je današnjim putnicima važno da imaju mogućnost povezivanja, bez obzira na to da li su na poslovnom putu ili na odmoru i naše je zadovoljstvo da ponudimo HD veb kameru koja pojednostavljuje video pozive i razmenu video snimaka u pokretu,” objašnjava potpredsednik i direktor Logitech sektora za potrošačke video uređaje Joerg Tewes.

Logitech HD C615 veb kamera dizajnirana je tako da omogućava maksimalnu fleksibilnost bez obzira na vaše potrebe, sa opremom neophodnom za snimanje u visokoj rezoluciji koju dobijete sa proizvodom i dodatne mogućnosti montaže za Mac i PC korisnike.

Ugrađeni autofokus Logitech HD C615 veb kamere nudi sjajan kvalitet snimanja – čak i kada su u pitanju ekstremni krupni kadrovi i ugrađeni mikrofon sa kojim ste sigurni da zvuk iz pozadine neće uticati na vaše video pozive. Sa najnovijom Logitech veb kamerom, korisnici takođe mogu praviti snimke od 8 megapiksela sa unapređenim softverom, dok ugrađena Logitech Fluid Crystal™ tehnologija nudi korisnicima kvalitetnije video snimke, jasnije slike, bogatije boje i čistiji zvuk u realnim uslovima.

Cene i dostupnost

Očekuje se da će Logitech HD C615 veb kamera biti dostupna u Evropi u septembru po predloženoj maloprodajnoj ceni od 79,99 evra.

Leave a Reply