Gadgets

Logitechov zvučnik Lapdesk N700 donosi bioskopski zvuk u vaš dom

Najnoviji Lapdesk nudi zvuk visokog kvaliteta i povećanu udobnost zbog integrisanih stereo zvučnika, ventilatora i mekane podloge

Prenosni računari se odavno koristite za slušanje muzike, igranje najnovijih igrara, ili gledanje filmova, TV-a i video klipova. Najčešće, sve to radite dok ste na sofi u dnevnoj sobi ili na krevetu. Ali, već dugo vremena tragate za načinom udobnog korišćenja prenosnog računara, a svesni ste koliko visoko kvalitetni zvuk može doprineti većem uživanju u dobroj zabavi.

Kako biste postigli savršen zvuk na vašem prenosnom računaru Logitech vam danas predstavlja zvučnik Lapdesk N700 – prvi Logitechov ‘sve u jednom’ dodatak za prenosne računare sa integrisanim zvučnicima, ventilatorom i širokim mekanim postoljem.

“Sve više ljudi širom sveta uživa u fantastičnoj zabavi na vlastitim prenosnim računarima, ali nažalost uz osrednji zvuk i smanjenu udobnost”, kazao je Denis Pavillard, Logitechov potpredsednik za produkt marketing dodataka za prenosne računare. “Zapravo, prema našim istraživanjima, otprilike 50 posto korisnika prenosnih računara je razočarano kvalitetom ugrađenih zvučnika na prenosnim računarima. Logitechov zvučnik Lapdesk N700 će tako pretvoriti vaš prenosni računar u privatnu bioskopsku dvoranu uz povećanu udobnost korišćenja u vašem krilu”.

Za razliku od većine zvučnika na prenosnim računarima, Logitechov zvučnik Lapdesk N700 nudi dva ugrađena visokokvalitetna zvučnika sa pet centimetarskom membranom. Isključivo rađeni za prenosne računare stereo zvučnici su precizno pozicionirani na svakoj strani u odnosu na računar kako biste dobili bogat zvuk i snažne basove. Kako se povezuju putem USB priključka ne postoji prepreka u kretanju ili dodatnom postavljanju spoljnih zvučnika.

Osim toga uz Logitechov zvučnik Lapdesk N700 uživaćete u većoj udobnosti korišćenja. Bez obzira da li ste  na sofi ili na krevetu zbog kvalitetnog postolja ne menja vam se ugao gledanja ekrana niti pozicija u kojoj se nalazite.

Za vreme rada prenosnog računara kroz postolje tiho cirkuliše vazduh kroz efikasni ventilator čime se sprečava zagrevanje vašeg krila ili nogu od vrućine iz prenosnog računara. Ujedno, rešetka štiti ventilator od prašine i oštećenja a protok vazduha odozdo i pozadi je ravnomeran i nesmetan.

Logitechov zvučnik Lapdesk N700 je jednostavan za postavljanje i korišćenje. Priključite USB priključak na notebook i uživajte u gledanju filmova i slušanju muzike uz bogat i potpuni stereo zvuk. Zvučnik ne zahteva instalaciju softvera ni baterije. Za sigurnu i samostalnu kontrolu dodira zvučnik Lapdesk N700 nudi kontrolor zvuka i On/Off taster za ventilator.

Leave a Reply