Gadgets

Logitech najavljuje četiri nova multimedijalna sistema zvučnika

Uživajte u muzici, filmovima ili igricama bilo gde u vašoj sobi uz Logitechove sisteme zvučnika Z320, Z323, Z520 i Z523

Kompanija Logitech danas najavljuje značajno proširenje vlastite linije multimedijalnih zvučnika predstavljajući četiri nova sistema sa savršenim zvukom u krugu od 360 stepeni: Logitech sistem zvučnika Z320, Z323, Z520 i Z523. Bez obzira da li ste na poslu ili kod kuće na prenosnom računaru, i nezavisno da li  koristite  PC ili Mac računare, ova četiri sistema zvučnika jednostavno funkcionišu i zvuče besprekorno.

Za razliku od standardnih PC zvučnika koji se koriste forward-firing upravljačkim programima, četiri nova Logitechova multimedijalna sistema zvučnika donose potpuni zvuk u krugu od 360 stepeni ili takozvanu omnismernu akustiku koja generire snažan, ali ugodno raširen zvuk – naročito zgodna mogućnost ako se često krećete sa računalom po kancelariji ili stanu. Uporedo sa upravljačkim programima zvučnika koji omogućuju forward i backward u svim satelitima, ova linija zvučnika dizajnirana je tako da prenosi zvuk konzistentno i preko najvećeg dometa u prostoriji, uz mogućnost da osetite puls bez obzira gde se u prostoriji nalazite.

“Većina PC zvučnika usmerava zvuk u jednom pravcu, što je zadovoljavajuće ako uvek sedite na istom mestu”, kaže Mark Schneider, potpredsednik i generalni manager Logitechove poslovne jedinice za audio. “Uz zvuk raspoređen na 360 stepeni možete slušati omiljenu muziku preko iTunes-a, pregledati video klipove na YouTube-u ili igrati najdražu igru uživajući u raskošnom i sjajnom zvuku sa minimalnim distorzijama u prostoriji”.

Leave a Reply