Logitech-G700s-610x555
Gadgets

Logitech nova G serija proizvoda za vrhunske igrače

Logitech je danas predstavio obnovljenu G seriju igračkih proizvoda za bolji pristup PC igrama. Proizvodna linija uključuje šest redizajniranih miševa i tastatura i dva para novih slušalica.

Koristeći infracrvenu tehnologiju, Logitech je istražio načine na koje se koriste gaming uređaji što će igračima, koristeći novu G seriju proizvoda, doneti značajniji napredak u igri.

Logitech-G700s-610x555

Za trajnost i bolju udobnost proizvoda, otkrili su da prednost leži u korišćenju modernih materijala koji su postavljeni na strateške taktilne zone. Zato su podlogu sa odmorištem za dlanove izradili od vodootpornog materijala kako bi se sprečilo znojenje i lepljenje dlanova za površinu. U zavisnosti od model, miševima su takođe dodali mekani i upijajući držač za povećanu udobnost i lakšu kontrolu igre. Tasteri na tastaturama su  presvučeni dvostrukim UV premazom za veću izdržljivost i trajnost, a na prednjoj strani tastature sada je podloga kojom se umanjuje otpor prstiju prilikom korišćenja uređaja.

“Logitech G serija proizašla je iz naše strasti za tehnologijom,” rekla je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. “Onako kako su gejmeri posvećeni dostizanju sve viših i viših nivoa u igri, naši inženjeri su posvećeni testiranju novih tehnoloških i naučnih teorija. Nakon 20 godina pomnog istraživanja nastavljamo da pomeramo granice brzine, preciznosti, pouzdanosti, pa čak i intuitivnosti naših gejming uređaja. U tome su nas najviše motivisali sami igrači svojim vrhunskim dostignućima i uvek novim očekivanjima. Slušali smo i usvajali njihove predloge da bismo postigli samo jedan cilj – omogućili im da postanu još bolji. Jer naprednija tehnologija vodi prema pobedi u igri.”

Logitech G100s i G400s optičke igračke miševe su posebno nadogradili Delta Zero senzorskom tehnologijom. Optimizovana za visoku preciznost kontrole upravljanja, ova tehnologija precizno reaguje na sve pokrete ruke. Pored toga, svi novi Logitech G miševi imaju podnožje sa smanjenim politetrafluoretilenom (PTFE) čime se smanjuje otpor kod brzih pokreta, a povećava se preciznost i upravljanje kontrolama u igri.

Leave a Reply