Gadgets

Logitech oprema za tablet računare

Logitech pokreće novu liniju dodataka i opreme za tablet računare. Među novim periferijama naći će se tu ponešto za vlasnike iPada, ali i za one koji koriste tablet računare sa Androidom 3.0. Logitech već od ranije ima proizvode za iPad, ali su oni nastali u saradnji sa ostalim proizvođačima.

Tastatura Tablet Keyboard ima raspored tastera specifičan za platforme kojima je namenjena, uključujući tastere za zaključavanje uređaja i kontrolu reprodukcije multimedije. Sa tablet računarima tastatura se povezuhe preko Bluetootha, a isporučuje se sa vlastitim kućištem koje može da poslužiti kao postolje na koje se tablet može postaviti u horizontalnoj ili vertikalnoj orijentaciji.

Osim tastature, Logitech je predstavio bežične zvučnike koji će se slagati sa tabletima. Naziv zvučnika je Wireless Speaker Z515, a osim sa tablet računarima, svakako će raditi i s bilo kojim “običnim” računarom. Trajanje ugrađene baterije deklarisano je na čak 10 sati. Ekskluzivno za tablete sa Androidom, Logitech je predstavio i Tablet Mouse – blago prerađenu verziju postojećeg laserskog miša.

Leave a Reply