Gadgets

Logitech predstavio novu generaciju zvučnika

Kompanija Logitech predstavila je Logitech Surround Sound Speakers Z506, novu generaciju zvučnika koji pružaju moćan 5.1 zvuk za muziku, filmove i video igre. Najnoviji komplet zvučnika omogućava potpunu prilagodljivost potrebama korisnika, moguće je povezati ih sa skoro svakom komponentom kućnog sistema za zabavu, uključujući i računar, PLAYSTATION 3, Xbox 360, Wii, iPod ili DVD plejer.

“Dizajnirali smo Logitech Z506 komplet zvučnika surround zvuka, tako da ih možete postaviti kako god želite u bilo kojoj sobi vašeg doma,” rekao je Mark Schneider, potpredsednik i generalni menadžer audio poslovne jedinice kompanije Logitech. “Logitech Z506 zvučnici podržavaju skoro sve konfiguracije sistema za kućnu zabavu i omogućavaju brzo priključenje na konzole za igranje uz komoć RCA konektora, kao i na zvučnu karticu računara, ili na digitalni muzički plejer uz pomoć standardnog konektora veličine 3.5mm. Sada je moguće veoma brzo utonuti u omiljenu zabavu.”

Logitech Z506 komplet zvučnika surround zvuka je lak za instalaciju. Svi kablovi su obeleženi određenim bojama, a igračima je omogućeno i da konzolu povežu sa zvučnicima direktno, uz pomoć postojećeg RCA kabla. Logitech Z506 zvučnici omogućavaju vezu sa dva uređaja istovremeno, na primer, igračke konzole i digitalnog muzičkog plejera.

Uključujući i 3D Stereo surround zvuk, Z506 zvučnici mogu da konvertuju dvokanalni stereo zvuk u surround zvuk, i time pruže korisnicima bolji osećaj zvučne slike prilikom gledanja filmova ili da omoguće prednost igračima u igrama u kojima je potrebno čuti neprijatelja koji se prikrada sa leđa.

Logitech-ov novi sistem isporučuje 75 vati (RMS) snage, što je dovoljno da ispuni sobu zvukom i čak zatrese po koji prozor. Subvufer sa refleksom pruža jak i dubok bas koji oživljava muziku, filmove i video igre. Regulacija jačine basa se vrši preko zasebne bas kontrole, tako da je moguće dozirati količinu niskih frekvencija prema potrebama. A za situacije kada je potrebno biti tih ili uživati u kasnom slušanju muzike, Logitech Z506 poseduje i konektor za slušalice.

Cena i dostupnost

Logitech Z506 komplet zvučnika okružujućeg zvuka se očekuje u Evropi u avgustu po predloženoj maloprodajnoj ceni od 89.99 evra.

Leave a Reply