Gadgets

Logitech predstavlja nove bežične prezentere

Logitech Professional Presenter R800 i Logitech Wireless Presenter R400 pomažu profesionalcima da ostave snažan utisak prilikom prezentacija

Logitech je danas predstavio dve opcije koje će vam pomoći da prilikom sledeće prezentacije ostavite vrlo snažan utisak – Logitech® Professional Presenter R800 i Logitech® Wireless Presenter R400. Sa mogućnošću laserskog pokazivanja, bežičnom tehnologijom i dodirom opipljivim tasterima za kontrolu slideshowa, ovi prezenteri pružaju vam samopouzdanje prilikom nesmetanog kretanja kroz sobu ili dvoranu kako biste ste se u najvećoj mogućoj meri mogli fokusirati na prezentaciju.

“Prilikom držanja prezentacije, sigurno se želite povezati sa publikom, a ne sa tehnologijom”, rekao je Rory Dooley, glavni menadžer poslovne jedinice za upravljačke uređaje. “Opremljen karakteristikama koje će vam sigurno poboljšati prezentacijski nastup, sa Logitechovim prezenterima Logitech Professional Presenter R800 i Logitech Wireless Presenter R400 više nećete morati da trčite naokolo kako biste prekinuli vašu PowerPoint prezentaciju i rekli vašem kolegu da prebaci na sledeći slajd”.

Prezenter Logitech Professional Presenter R800

Logitech Prezenter R800 omogućava vam potpunu kontrolu vaše prezentacije. Kako biste se fokusirali na publiku, a ne na sat, Professional Presenter R800 dolazi sa mogućnošću postavljanja vremenskog programatora sa tihim, vibrirajućim upozorenjima. Programator koji se prikazuje na LCD ekranu veličine 1×1/2 inča, dovoljno je velik da brzim pogledom vidite koliko vam je ostalo vremena, a vibrirajuće upozorenje oglasiće se kada vam do kraja prezentacije preostane pet, dve i jedna minuta.

Kada programator dođe do nule, automatski počinje da odbrojava vreme do najviše šezdeset minuta kako biste mogli videti za koliko ste premašili predviđeno vreme trajanja prezentacije. Kada se krećete po sobi ili dvorani kako biste se povezali sa publikom, indikator prijema na LCD ekranu svetlosnim signalom vas upozorava da ste se udaljili više od 30 m, koliko iznosi najveća udaljenost od prijemnika. Sa odličnim zelenim laserskim pokazivačem vrlo lako ćete usmeriti pažnju publike na posebne informacije.

Prezenter Logitech Wireless Presenter R400

Prezenter Logitech Wireless Presenter R400 namenjen je za manje prezentacijske prostore. Ovaj bežični prezenter sadrži crveni laserski pokazivač koji je vidljiv gotovo na svim podlogama. Indikator baterije osiguraće vam nesmetano korišćenje i udaljenost od prijemnika do najviše 15 metara. Kompaktan oblik jednostavan je za korišćenje, ali i za prijenos.

Oba prezentera imaju oblik koji odlično naleže u vašu ruku pa će korišćenje biti ugodno bez obzira na trajanje prezentacije. Kako bi korišćenje bilo maksimalno jednostavno, oba modela dolaze sa „plug-and-play“ opcijom, bez potreba za instaliranjem softvera. Prijemnik se sprema u za to predviđen ulaz u prezenteru, dok torbica štiti prezenter od oštećenja.

Leave a Reply