Gadgets

Logitech predstavlja novitete iz popularne G-serije

Logitech igrački miš G500 predstavlja nadogradnju popularnog modela G5, a headset G330 donosi udobnost koja ne prestaje

Kada vam na čelu izbija znoj i prekasno je za beg vreme je za mudar izbor. Kako bi vam pomogao da pravilno postupite kada se borite za pobedu, Logitech je danas predstavio nadogradnju nagrađivane G-serije: Igrački miš G500 i igrački headset (kombinacija mikrofona i slušalica) G330.

Miš G500 predstavlja nadogradnju G5 laserskog miša, koristeći najnoviji laserski mehanizam i borbeno „odelo“, dok igrački headset G330 ne prestaje da bude udoban čak ni nakon nekoliko sati igranja.

Gaming Mouse G500 probile

Za gejmere, posebno za onih 11 miliona koji igraju World of Warcraft® ili milione uključenih u igru Call of Duty®,igrački miš G500 i headset G330 pomoći će vam da svaki provedeni trenutak u sitnim satima bude – pobedonosan.

Logitech igraći miš G500

G500 kao naslednik klasičnog laserskog miša G5 donosi preciznost pri bilo kojoj brzini ruke. Sa nagrađivanim mehanizmom lasera možete intenzivirati vašu igru pri čemu brzina ruke može biti najviše 165 inča po sekundi (ips), dok najveće ubrzanje iznosi 30g. Sa prilagodljivom osetljivosti dpi-a postižete odgovarajući nivo preciznosti – od 200 do 5700 dpi-a, bez obzira koju igru igrate. „Full-speed“ USB ulaz osigurava nesmetani odziv sistema. Ali G500 nudi mnogo više od same preciznosti. Neuglađena obrada, borbeno „odelo“ i dorađeni oblik as više oslonca za palac donijeće vam presudnu prednost u trenucima odluke.

Kada ste spremni za borbu, memorija vam omogućava da spremite i ponesete postavke sa sobom bez potrebe za instalacijom softvera. Ako ste osetljivi po pitanju težine miša, G500 omogućava vam prilagođavanje težine koristeći do 27 grama dodatnih tegova. Tegovi se stavljaju u premestivo kućište, a kada ih ne koristite, možete ih staviti u kutijicu koja dolazi u paketu. Miš sadrži scroll točkić sa dvostrukim načinom rada – „hyper fast“ opcija za trenutke kada morate raditi i „click-to-click“ za savršen izbor oružja.

Logitech igrački headset G330

Veoma lagane slušalice sa mikrofonom G330, koje se stavljaju na zatiljak, prve su takve vrste koje imaju mogućnost regulacije veličine na način da ih samo gurne “da sednu” na svoje mesto. Kako ne bi stvarale neugodnosti tokom korišćenja, headset G330 sadrži silikonske umetke na delu koji se postavlja uz glavu i mekanu podlogu jastučića za uši.

Gaming Headset G330

Mkrofon uklanjanja pozadinsku buku te se može pomeriti  kada ga ne koristite. Audio tasteri omogućavaju vam da da prilagodite glasnoću ili da potpuno stišate mikrofon, a da pritom ne propustite akciju. Uključeni USB adapter omogućava vam da se digitalno spojite na bilo koji USB ulaz koristeći standardni 3.5 milimetarski ulaz.

Leave a Reply