Gadgets

Logitech Touch miš M600 stvara svet osetljiviji na dodir

Kompanija Logitech predstavila je Logitech Touch miša M600, koji ima površinu osetljivu na dodir, što vam omogućava da upravljate prstima na intuitivan način.

,,Ljudi se navikavaju da koriste vrhove prstiju za upravljanje smart telefonima i tablet računarima’’, izjavio je Tod Voker (Todd Walker), brend menadžer kompanije Logitech. ,,Za mnoge ljude su takvi pokreti postali savim prirodni. Logitech Touch miš M600 odražava ovaj trend naše interakcije sa digitalnim svetom i omogućava prirodne, intutivne pokrete i prilikom rada na računaru.’’

Koristeći Logitech Touch miš M600, možete da skrolujete, prelazite preko ekrana i surfujete kad god su vaši prsti na mišu. Moderni dizajn i elegantni oblik omogućavaju lako upravljanje, a ovaj miš osetljiv na dodir savršeno leži u vašoj ruci i izgleda odlično gde god da koristite svoj laptop računar.

Logitech Flow Scroll softver vam omogućava da skrolujete bez ikakve zadrške, kao da to činite na svom omiljenom smart telefonu sa ekranom osetljivim na dodir. Pređite prstom preko površine miša kako biste iskusili direktno, neprekidno i nesmetano skrolovanje na interent stranicama.

Jedinstven oblik ovog miša vam pruža savršen doživljaj dok obavljate najčešće zadatke – pokazivanje, kliktanje i skrolovanje. Odličan je izbor i za levoruke i za desnoruke korisnike, s obzirom da mesta za klik mogu lako da podese zahvaljujući Logitech SetPoint softveru. Pored toga, Logitech Touch miš M600 ima i Logitech unificirani prijemnik, koji može da poveže do šest kompatibilnih miševa i tastatura preko jednog USB porta. Možete da dodate tastaturu, menjate miševe, kombinujete u skladu sa svojim životnim stilom, a da pritom ne morate da menjate prijemnike ili koristite još jedan USB port.

Sa ravnom donjom površinom i naprednim optičkim praćenjem, ovaj elegantni miš koji se jednostavno koristi predstavlja sve ono što biste očekivali od Logitech-a, a i više od toga.

Logitech Touch miš M600 dobio je nagradu za dizajn i inženjering u kategoriji dodatne kompjuterske opreme na ovogodišnjem Međunarodnom CES sajmu.

Cena i dostupnost

Očekuje se da Logitech Touch miš M600 bude dostupan u Evropi sredinom februara 2012

Leave a Reply