Gadgets

Logitech Unifying prijemnik eliminiše potrebu za korišćenjem više prijemnika za tastature i miševe

Mali, tanak USB prijemnik omogućava bežično povezivanje do najviše šest uređaja

Logitech je danas predstavio Logitech Unifying prijemnik koji korisnicima notebook računara putem inovativnog načina povezivanja omogućava bežičnu kontrolu nad tastaturom i mišem. Veličinom tako mali da može ostati utaknut u vašem notebooku dok se krećete naokolo, Unifying prijemnik može da se upari sa do najviše šest kompatibilnih miševa i tastatura iz Logitech programa, čime se oslobađaju dragoceni USB ulazi.

Logitech Unifying prijemnik premijerno dolazi sa četiri nova proizvoda: tastaturama Logitech Wireless Keyboard K350 i Logitech Wireless Keyboard K340, te miševima Logitech Marathon Mouse M705 i Logitech Wireless Mouse M505.

“U Logitechu se uvek trudimo da pronađemo način kako bismo korisniku olakšali život”, rekao je Rory Dooley, Logitechov glavni menadžer poslovne jedinice za upravljačke uređaje. “Sa ovim jedinstvenim prijemnikom sada možete odabrati miš i tastaturu koja vam najviše odgovara bez obzira da li ste u kancelariji, kod kuće ili na putu”.

Uključite ga, zaboravite na njega i dodajte druge uređaje

Unifying prijemnik koji se temelji na inovativnoj tehnologiji premijerno predstavljenoj u Logitechovom prijemniku Nano, tako je mali (viri samo 8 milimetara iza ivice računara) da ga možete ostaviti u vašem računaru kada dođe vreme da promenite okruženje. Bez obzira menjate li lokacije u kancelariji, krećete na poslovi put, proveravate e-mail u kafiću ili iz sofe putem chata komunicirate sa porodicom, vaši omiljeni kompjuterski dodaci spremni su za korišćenje.

Konfigurisanje Unifying prijemnika je brzo i lako. Sve što morate učiniti je da utaknete prijemnik, a sistem automatski prepoznaje miša i tastature. Ako poželite da dodate još uređaja, Unifying softver (dostupan za download na adresi: www.logitech.com/unifying) vodi vas kroz jednostavan instalacioni proces.

Leave a Reply