Gadgets

Logitech Wireless Headset H760 bežične slušalice sa uvećanim dometom

Kompanija Logitech predstavila je nove bežične slušalice sa mikrofonom, Logitech Wireless Headset H760, idealan izbor za video pozive, slušanje muzike, gledanje filmova i igranje video igara. Logitech Wireless Headset H760 omogućavaju korisnicima slobodu kretanja i do 12 metara od računara i sve to uz trajanje baterije do šest sati.

Zahvaljujući maloj težini, držaču koji se nosi na potiljku, slušalice sa mikrofonom H760 su udobne i podešavaju se prema korisniku, tako da ih je lako koristiti u pokretu, šetajući se iz sobe u sobu.

Logitech Wireless Headset H760

Da bi zvuk u slušalicama bio bolji, Logitech H760 poseduje ekvilajzer koji optimizuje glas, muziku i filmove. Kontrole na slušalicama, kojima se lako pristupa, omogućavaju podešavanje jačine zvuka, pauziranje muzike i navigaciju kroz liste pesama. Navigacione kontrole su kompatibilne sa Windows Media Player – om i iTunes – om, a kontrola jačine zvuka radi sa bilo kojom aplikacijom, uključujući i programe za video pozive. Mikrofon na slušalicama smanjuje pozadinsku buku tokom upotrebe i automatski se isključuje kada se okrene iz položaja za upotrebu.

Cena i dostupnost

Logitech Wireless Headset H760 se očekuje u SAD i Aziji u avgustu, a u Evropi u septembru po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra.

Leave a Reply