mouse
Gadgets

Logitech Wireless Mini Mouse bežični miš koji staje u džep

Kompanija Logitech predstavila je bežičnog miša Logitech® Wireless Mini Mouse M187 koji može da stane u džep i obebeđuje pouzdanu bežičnu konekciju.

Zahvaljujući izuzetno malim dimenzijama, Logitech Wireless Mini Mouse M187 staje bez problema u vašu tašnu, ručnu torbu ili džep pantalona. Recite zbogom kablovima i uživajte u slobodi bežične komunikacije i snažnoj, pouzdanoj konekciji bez kašnjenja ili padova sistema.

Instaliranje je veoma jednostavno i ne zahteva nikakav softver. Samo priključite svoj nano prijemnik i počnite da koristite miša. Nano prijemnik je toliko mali da ostaje u vašem USB portu – i čuva se u mišu ako treba da ga izvadite, tako da ne treba da brinete da ćete ga izgubiti.

,,Bežičnog miša Logitech Wireless Mini Mouse M187 možete da nosite svuda kuda nosite svoj laptop računar – zahvaljujući njegovim malim dimenzijama’’, kažu u Logitech-u. ,,Ovaj praktični miš vam omogućava slobodu bežične komunikacije uz veću kontrolu i preciznost nego podloga osetljiva na dodir vašeg laptop računara.’’

Logitech Wireless Mini Mouse M187 je u ponudi u raznim bojama, tako da odražava vaš lični stil. Pored toga, dobijate trogodišnju garanciju za hardver, kao i visok kvalitet i pouzdanost koji su kompaniju Logitech doveli do pozicije globalnog lidera u vašem povezivanju sa digitalnim iskustvima do kojih vam je stalo.’’

Dostupnost

Očekuje se da Logitech Wireless Mini Mouse M187 bude u prodaji u Evropi u februaru.

Leave a Reply