Gadgets

Logitech Wireless Touchpad

Logitech  je danas predstavio Logitech Wireless Touchpad, koji omogućava jednostavno pokazivanje, skrolovanje i selektovanje bez obzira gde se nalazite na internetu – i više od toga.

Sa multi-touch navigacijom i intuitivnom kontrolom na osnovu pokreta, Logitech Wireless Touchpad vam omugaćava da na prirodan način rukujete svojim računarom. Velika površina osetljiva na dodir vam daje dosta prostora za rad i kako nema kablova, nema ni gužve ni problema.

Samo stavite touchpad bilo gde na sto, ubacite plug-and-forget Logitech Unifying risiver u USB port svog računara i zabava može da počne. Pored toga, risiver ostaje u vašem računaru i omogućava vam da jednostavno povežete dodatnih pet kompatibilnih uređaja.

„Logitech Wireless Touchpad je savršen za ljude koji žele da surfuju internetom na zabavniji i prirodniji način“, kaže Rory Dooley, potpredsednik i generalni direktor poslovne jedinice za kontrolne uređaje u Logitechu. „Ovaj uređaj omogućava da se brzo pretražuju stranice i skeniraju one dugačke – što surfovanje čini jednostavnijim nego ikada.’’

Multi-touch navigacija Logitech Wireless Touchpada nudi mogućnost korišćenja istovremeno i četiri prsta za selektovanje, skrolovanje stranica, preskakanje tabova i menjanje aplikacije.

Napredni bežični 2.4 GHz eliminiše kašnjenja, ispadanja iz sistema i bilo kakve smetnje. A možete da ostanete povezani na jednostavan način – sa baterijom koja traje četiri meseca i LED lampicom za indikaciju koja vam govori kada je touchpad uključen i kada su baterije pri kraju.

Cena i dostupnost

Očekuje se da Logitech Wireless Touchpad bude dostupan u Evropi u septembru 2011, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 49,99 evra. Za više informacija posetite www.logitech.com.

Leave a Reply