Gadgets

Logitech z200, Logitech z150 i Logitech z50 zvučnici za kućne računare

Logitech je danas predstavio tri multimedijska zvučnika za kućne računare: Logitech z200, Logitech z150 i Logitech z50. Zvučnici su modernog kompaktnog dizajna sa setom specifičnih karakteristika i kristalnim stereo zvukom koji će u potpunosti stvoriti izvanredan akustičan doživljaj.

“Novi zvučnici će posebno obradovati ljude koji traže čist zvuk za slušanje u svojim domovima,” rekla je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. “Zvučnici će se svojim modernim dizajnom i bojama savršeno uklopiti u svaki dnevni boravak, a izvrsnom akustikom stvoriće intiman doživljaj za vreme slušanja bilo kog audio sadržaja.”

logitech_z200_1

Logitech z200 multimedijski zvučnici imaju 10W maksimalne snage, kao i bogat zvuk dubokih basova. Modernog su dizajna i dostupni u crnoj i beloj boji. S po dve 2.5-inčne driver jedinice po satelitu ovi zvučnici garantuju ujednačen stereo i raskošan zvuk kojim će ispuniti prostor dobrom akustikom. Za reprodukovanje audio sadržaja s drugih uređaja, bilo tableta i smart telefona, koristite 3.5mm ulaz ili na isti ulaz priključite slušalice za slušanje audio sadržaja kad god to poželite. Podešavanje zvuka je izuzetno prilagodljivo pomoću integrisanih kontrola za regulisanje jačine zvuka i snage koji su smešteni na prednjoj strani zvučnika, a basove prilagođavate na kontrolnom točkiću s bočne strane zvučnika.

Logitech z150 multimedijski zvučnici s 6W maksimalne snage stvaraju čisti stereo zvuk koji je dovoljno glasan za uživanje u slušanju različitih sadržaja u kućnoj atmosferi. Upravljanje na ovim kompaktnim zvučnicima je izuzetno jednostavno uz prilagodljive integrisane kontrole za zvuk i snagu. Prikladan ulaz za slušalice znači da možete u miru uživati u audio sadržaju, a na isti 3.5mm ulaz možete priključiti i prenosni računar ili smart telefon za uživanje u zvuku kojim će se ispuniti vaša soba. Logitech z150 će biti dostupan u crnoj i beloj boji.

Logitech z50 multimedijski zvučnici pružaju jak zvuk iako dolaze u dizajnu malih proporcija. S 10W maksimalne snage iznenađujuće su glasni i neverovatno snažni za svoju veličinu. Imaju 2.25-inčnu driver jedinicu na jednom satelitu i 3.5mm audio ulaz za povezivanje više multimedijalnih uređaja. Logitech z50 multimedijski zvučnici će biti dostupni u tri boje: roze, sivoj i plavoj, pa tako lakše možete odabrati onu boju koja nabolje opisuje vaš stil ili će se najbolje uklopiti u vaš enterijer.

Svaki od navedenih zvučnika dolaze s AC punjačem kako biste bili sigurni da zvučnici uvek imaju snage.

Cena i dostupnost

Logitech z200, Logitech z150 i Logitech z50 multimedijski zvučnici će biti dostupni u Evropi u septembru 2013. godine po preporučenim maloprodajnim cenama od 30 evra za Logitech z200 i 20 evra za Logitech z150 i Logitech z50.

Leave a Reply