Gadgets

Logitech Z313 2.1 sistem

U svetu zvučnika za PC mašine Logitech je ime sa najvećim autoritetom na tržištu i u svojoj ponudi ima veliki broj najrazličitijih 2.0, 2.1 i 5.1 sistema, od kojih je su pojedina rešenja osvajala najprestižnije nagrade za vrhunsku reprodukciju zvuka, dizajn i kvalitet izrade.

Istraživanja pokazuju da se većina gejmera odlučuje za ovaj brend prilikom sklapanja konfiguracije, a nama se u ovom momentu kao veoma interesantna rešenja čine tri 2.1 sistema iz prestižne Z familije koja pored toga što zvuče sjajno izgledaju i veoma moderno. Sa njima ćete uživati u vrhunskoh reprodukciji omiljenih pesama, ali ćete i uvek znati kada vam se neprijatelj šunja iza leđa u igrici…

Logitech Z313

Z313 predstavlja osnovni 2.1 model u ponudi kompanije Logitech (u Z familiji ) i prvenstveno cilja na umereno zahtevne korisnike kojima je loših NN i ultra povoljnih rešenja preko glave i za sebe žele mnogo, mnogo bolji kvalitet zvuka. Vizuelno zvučnici izgledaju atraktivno i napravljeni su od čvrste i izdržljive plastike, koja se ne grebe lako i jednostavna je za održavanje. Bas je izrađen od drveta i za naš ukus je sasvim ok veličine i mogućnosti.

Ukupna izlazna snaga im je 25W, a kvalitet zvuka je za svaku pohvalu – bez distorzija i izobličenja. To kažemo mi (odnosno naše uši), ali to kažu i testovi po kojima je Z313 apsolutno savršen sistem zvučnika u svojoj klasi i idealan za manje PC mašine i notebook računara. Povezivanje zvučnika je maksimalno jednostavno, a isti dolaze sa malim potenciometrom za regulisanje jačine zvuka. Cena im je ekstra povoljna i upravo ona presuđuje u njihovu korist.

Cena (sa PDV-om): oko 4.500,00 dinara

Leave a Reply