Gadgets

Logitech zvučnici za prenosive računare

Logitech Wireless Speaker Z515 pruža bežični domet do 15m, a Logitech Laptop Speaker Z305 obezbeđuje zvuk u svim pravcima. Bez obzira da li je u pitanju laptop ili netbook računar, baziran na Mac ili Windows platformi, iPad ili iPhone, bežični zvučnici Z515 će obezbediti odličan zvuk bez potrebe za kablovima, dok zvučnici Z305 donose okružujući zvuk u kompaktnom kućištu.

Logitech Wireless Speaker Z515 — Odličan zvuk, bez muke sa kablovima

Zvučnici Z515 koriste bežičnu vezu na frekvenciji od 2.4 GHz za povezivanje sa računarom do 15m od računara . Instalacija je veoma jednostavna, dovoljno je priključiti bežični adapter na USB port prenosivog računara, i veza će se uspostaviti za par sekundi.

Ukoliko korisnik želi da poveže iPad ili iPhone, USB adaper mu neće ni biti potreban, jer će Logitech Z515 zvučnici sami “pronaći” uređaj i povezati se.

Odlika ovih zvučnika nije samo bežična veza, već i bogat zvuk. Dvostruki ugrađeni drajveri od dva inča obezbeđuju pun stereo zvuk sa dosta basa. Takođe, Z515 uključuju i punjivu bateriju koja omogućava zvučnicima neprekidan rad do 10 sati.

Logitech Laptop Speaker Z305 — Okružujući zvuk za prenosne računare


Laki i kompaktni zvučnici za prenosive računare, Laptop Speaker Z305, emituju zvuk jednako u svim pravcima.  Kače sa zadnje strane ekrana omogućavajući udobno korišćenje u kancelariji, krevetu, na aerodromu, ili na nekom drugom mestu.
Zvučnik Z305 je izuzetno lagan, težine od oko 226 grama, što znači da ga je uvek lako poneti I koristiti svuda. Dovoljno je priključiti ga na USB priključak, koji će obezbediti napajanje i digitalnu vezu, bez potrebe za dodatnim softverskim instalacijama i spoljnim napajanjem.

Novi Logitech zvučnici, dolaze sa prilagođenim torbicama za prenos, a veoma lako staju i u torbe za prenosive računare. Zvučnici Logitech Wireless Speaker Z515 i Logitech Laptop Speaker Z305 mogu se nabaviti za 59.99 evra.

Leave a Reply