Gadgets

Mega Steno AM402 od Apacera

Predstavljen je još jedan proizvod svetskog lidera u oblasti memorijskih modlula i digitalnih storidž uređaja, Apacer Technology Inc. – moderni čitač kartica sa četiri slota.

Mega Steno AM402, kako se zove ovaj proizvod, opremljen je sa četiri slota za kartice koji podržavaju sve popularne fleš memorijske kartice. Pored toga, njegov cool crni izgled sa srebrno plavim okruglim poklopcem izražava eleganciju izgleda. Izuzev zadivljujućeg izgleda, AM402 takođe može da se koristi i kao storidž uređaj sa memorijskom karticom.

Maksimalan kapacitet skladištenja podataka je veliki koliko i SD kartica. AM402 podržava USB2.0 transfer podataka i sada je sertifikovan za Microsoft Windows 7 i autorizovan da koristi zvanični logo sertifikacije.

AM402 je dizajniran sa ugrađenom memorijskom karticom za skladištenje podataka. Ova kartica je ispod srebrno plavog okruglog poklopca. On je idealan dodatak za laptop, digitalnu kameru ili PDA. Korisnik može samo da pomeri srebrno plavi okrugli poklopac i da ubaci adapter ili memorijsku karticu unutra. AM402 zaista zadovoljava potrebe ljudi koji nose memorijske kartice sa sobom i potrebno im je sigurno mesto da je čuvaju.

AM402 stiže sa crnim četvrtastim telom i srebrno plavim poklopcem. Sjajna crna spoljna površina daje korisnicima moderan i prijatan osećaj, a srebrno plavi poklopac predstavlja cool kombinaciju sa jedinstvenim i elegantnim stilom AM402.

AM402 ima četiri slota koji čitaju sve popularne memorijske kartice, kao što su Memory StickTM serija, SD, SDHC i MMC serija. Takođe može da čita najmanje fleš kartice sa adapterom, kao microSDHC, microSD i M2. AM402 ima mogućnost plug-and-play i hot-swapping. Korisnici mogu jednostavno da ubace memorijsku karticu u AM402 i da počne da čita podatke, ili da diskonektuje AM402 sa USB porta kada završi. Nema potrebe da obavi ‘safely remove hardware’ operaciju kad želi da diskonektuje AM402 iz sistema.

Dimenzije Mega Steno AM402 su 55 x 55 x 15 mm, a njegova težina je samo 25,5g. Kompaktan i spreman da ga ponesete gde god da krenete! Podržani operativni sistemi uključuju Windows 98/ME/2000/ XP/Vista/7, Mac OS X10.3 ili novije verzija. AM402 je idealan kompanjon za sve vaše digitalne uređaje.

Leave a Reply