Gadgets

Microsoft ARC Mouse

Inovativni bežični miš koji se oslobodio ograničenja ergonomije i prenosivosti kombinujući komfor korišćenja stonog miša punih dimenzija sa prenosivošću minijaturnih mobilnih miševa. Magovi industrijskog dizajna zaposleni u Microsoftu, napravili su revolucionarni sklopivi miš pod imenom ARC.

On se smanjuje na 60% svoje veličine da bi se lako prenosio, a i USB bežični primopredajnik mu je minijaturan i ima svoje ležište u telu miša. Domet mu je oko 20 metara i hardverski je kompatibilan sa mišem, te radi sa svim Windows i Mac operativnim sistemima bez potrebe za upravljačkim softverom. Međutim, ako želite da uz potpunosti iskoristite sve njegove mogućnosti, preporučujemo vam da sa Interneta preuzmete besplatan Intellimouse softver kompanije Microsoft.

Osim dizajnom i udobnošću, ovaj miš pleni laserskom preciznošću njegovog senzora. Pokupio je brojne nagrade i preporuke vodećih časopisa, a sada je dostupan i kod nas i to u punom, maloprodajnom pakovanju, sa baterijom koja traje preko 6 meseci. Miš se može nabaviti u  Direct linku po ceni od 35 evra.

Leave a Reply