Foto · Gadgets

Microsoft LifeCam NX-3000 – kompaktna prenosna web kamerica

Kompaktna prenosna Web kamerica predviđena za montažu na notebook, sa vertikalno rotirajućim sočivom, opremljena mikrofonom koji anulira šumove i tehnologijom automatskog podešavanja osetljivosti. Ova USB kamerica poseduje taster za aktiviranje aplikacije Windows Live Messenger.
Jednostavno se instalira i integriše sa Windows Live Messengerom, pa je uspostavljanje video konferencijske veze lakše nego ikada – sa bilo kog mesta. Upravo zato LifeCam NX-3000 ima odličan mikrofon koji će eliminisati ambijentalne zvukove.
Softver LifeCam Dashboard integriše se u Windows Live Messenger i omogućava dodavanje efekata na živi video.
A pošto LifeCam NX-3000 ima povećanu rezoluciju za statične snimke (fotografije) od 1280 x 960 piksela, logično je da postoji podrška za Photo Swap servis.
Kamerica poseduje automatsko podešavanje osetljivosti, kako za sliku, tako i za zvuk. prilagođavajući se različitim uslovima.
LifeCam ima i opciju One-Touch Blogging koja omogućava da se fotografije snimljene kamericom proslede na sajt Windows Live Spaces, a sve to jednim jedinim klikom. Pošto kamerica integriše i mikrofon, možete je koristiti u kombinaciji sa zvučnicima ili slušalicama za klasičnu glasovnu komunikaciju preko Interneta.
Kamerica je sertifikovana za Windows Vista operativni sistem.

Kamerica se može nabaviti u Direct Linku po ceni od 21,60 € bez PDV-a.

Leave a Reply