Gadgets

Microsoft Presenter Mouse 8000 idealan za prezentacije

Svet pokazivačkih uređaja je već duže vreme nezanimljiv i poprilično uštogoljen. S vremena na vreme lansira se po neki zanimljiv miš koji na trenutak privuče pažnju javnosti, ali to je sve.

Kako onda privući pažnju kupaca? Veoma jednostavno – napravite multifunkcionalni miš kao što je to uradio Microsoft i sigurno ćete biti viđeni svuda!

Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 je sigurno više od običnog miša, on je zapravo i miš i prezenter. Dizajniran je potpuno u futurističkom fazonu i zasnovan je na laserskom senzoru male rezolucije (1000 dpi), ali dovoljne da odradi svaki posao. Savršeno se kreće po svim vrstama podloga i obložen je gumom tako da ne stvara zonejenje u rukama. Kao prezenter on se lako pozova – dovoljno je samo kliknuti na dugme pored točkića i njegova funkcija pokazivača se gasi – on se pretvara u vrhunski prezenter. Sve to naravno možete odraditi i softverski, ali je ovako mnogo lakše i jednostavnije i nema petljanja po pratećoj aplikaciji (Intellipoint), te gubljenja vremena na traženje željenih opcija.

Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 sa računarom komunicira preko Bluetooth veze i realno gledano jedina mana mu je što poprilično troši bateriju, pa tako imajte na umu da nije loše uvek imati dodatni par AAA baterija, kako ne bi na pola prezentacije morali da ih jurite. Cena mu nije ni premala,ali ni previsoka, pa kome treba jedan ovakav proizvod sigurni smo da cena neće biti presudan faktor za kupovinu, već funkcionalnost koju on donosi.

Cena (bez PDV-a): oko 6.000,00 dinara

Leave a Reply