Gadgets

Microsoft Remote Keyboard za Windows XP Media Center

Kontrolišite digitalnu zabavu svake vrste pomoću jednog daljinskog kontrolera. Pokrećite i upravljajte reprodukcijom digitalnih medija, surfujte Internetom, razmenjujte instant poruke i sve to uz udobnost bežične tehnologije iz svoje fotelje. Ovo je uređaj tipa tri-u-jednom: tastatura, miš i daljinski upravljač za TV i druge slične uređaje.

Koristi IC tehnologiju za bežičnu komunikaciju i ima domet oko 10 metara. Poseduje svetleći tastere za kontrolu reprodukcije medija i glavne “upravljačke” funkcije, što zmači da se može koristiti i u mraku.

Na desnom obodu tastature je ugrađen četvorosmerni kontroler za palac ruke, pomoću kojeg pomerate pokazivač miša. Tasteri su dizajnirani tako da budu otporni na prolivanje tečnosti, pa ne brinite da ćete uništiti vaš daljinski 3-u-1 uređaj ako po njemu slučajno prolijete vodu ili neki drugi napitak. Vrhunski dizajn sa naglaskom na ergonomiji neće vas zamarati tokom korišćenja, a prijaće i vašim očima. Ova bežična tastatura može se nabaviti u Direct Linku po ceni od 50€ bez PDV-a.

Leave a Reply