Gadgets

Mio Moov S700 osvojio iF nagradu za dizajn Kina 2009

Mio, vodeći svetski proizvođač GPS uređaja s ponosom objavljuje da je nagrađen sa iF nagradom za dizajn Kina 2009 za auto navigaciju Moov S700. iF nagrada za dizajn Kina se dodeljuje od 2003 godine i jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih dizajnerskih priznanja u velikom delu Kine.

Mio Moov S700 se ističe zbog glatkog i stilskog oblika, kao i dizajna prilagođenog korisnicima. Uključujući vrhunski 7” široki ekran, Moov S700 je kreiran da obezbedi senzacionalno korisničko iskustvo i uključuje potpunu multimedijalnu podršku – A/V ulaze, podršku za Digitalni TV i Media Plejer.

Novi model dolazi sa najnovijim Mio Spirit navigacionim softverom koji sadrži intuitivni meni, pregledne prikaze mapa za lakše čitanje i poboljšane mogućnosti za pretragu, sa nekoliko klikova pronaći će te vašu destinaciju. Prilagođeni Home taster je integrisan i pruža trenutan povratak na glavni meni.

Ceremonija iF Kina nagrada za dizajn, kao i otvaranje izložbe će se održati od 15tog oktobra 2009 tokom Međunarodne kreativne nedelje industrije u Šangaju. Svi nagrađeni proizvodi će biti izloženi tokom ovog događaja od 15 do 21 oktobra.

Od kada je predstavljena početkom 2009, Mio Moov S serija je konstantno osvajala nagrade I preporuke od industrijskih eksperata i medijskih kuća širom sveta.

Mio Moov S760 je sada dostupan u Srbiji po preporučenoj ceni od 33.999din

Leave a Reply