Gadgets

Mio predstavlja revolucionarni Moov V780 navigacioni uređaj na CeBIT-u 2010

Nove avanture donose vam Moov V780 i Mio Spirit lokalizovane mape na Mio CeBIT Virtual Tradeshow događaju

Mio, vodeći svetski dobavljač ličnih navigacionih uređaja (PND), predstaviće svoj novi, nagrađivani 7” navigacioni uređaj, Mio Moov V780 i Mio Spirit lokalizovane mape na CeBIT Virtual Tradeshow događaju . Više informacija možete dobiti na konferenciji za novinare koja će se održati na CeBIT-u 4. Marta od 11h do 12h i na Virtual Tradeshow websajtu.

Razmislite o vašem navigacionom iskustvu uz Moov V780

Mio Moov V780 ide ispred jednostavne i proste navigacije. Dizajniran da obezbedi najbolju navigaciju, zabavu i internet iskustvo, Moov V780 karakteriše Mio Spirit navigacioni softver, 7” ravni ekran, multimedijalne mogućnosti visoke definicije, digitalni TV prijemnik i wireless konekcija. Ova moćna kombinacija prepoznata je na ovogodišnjem iF Design Awards 2010 događaju, a Ralph Wiegmann, Managing Director kompanije iF International Forum Design GmbH, pridružiće se ovoj press konferenciji kako bi otkrio celokupnu priču koja stoji iza ovog inovativnog dizajna.

Pretražite svet sa vašim Mio Spirit lokalizovanim mapama

Mio Spirit lokalizovane mape za Mio Moov S500 seriju PND uređaja, karakterišu plug-and-go mape na MicroSD™ kartici koje pokreće nagrađivani Mio Spirit navigacioni sistem. Korisnici sada mogu da izbegnu česti download, aktivaciju i instalaciju mapa. Samo priključite vašu MicroSD karticu i krenite: lokalizovane mape sada rade direktno sa MicroSD kartice bez potrebe za zamenom već učitanih mapa.

U proteklih nekoliko godina, Mio je sarađivao sa najboljim dobavljačima lokalnih mapa u cilju obezbeđivanja najkvalitetnijeg lokalizovanog sadržaja i najsvežijih mapa. Mio Spirit lokalizovane mape pokrivaju mape Severne Amerike, Evrope, Australije, Novog Zelanda i Kine. Posetite Mio CeBIT Virtual Tradeshow, http://www.mio.com/miocebit2010 za više informacija.

Raspored pojavljivanja ovog uređaja i specifikacije Mio Moov V780 i Mio Sprit lokalizovanih mapa varira u odnosu na regione. Molimo vas da pitate vašu regionalnu Mio kancelariju za više detalja.

Kompanija MIO

Mio razvija i plasira na tržišta proizvode koji omogućavaju korisnicima da iskoriste prednost najnovijih dostignuća u mobilnim servisima. Brend je osnovan u maju 2002 i danas ima poslovnice u Tajvanu, Kini, Evropi, Severnoj Americi, Australiji, Japanu i Južnoj Koreji. Mio trenutno zapošljava 1,700+ zaposlenih širom sveta, prodaje i plasira na tržište proizvode u preko 58 zemalja i teritorija.

Predviđanje kompanije Mio je da će mobilni život i mobilno poslovanje postati glavni životni stil u budućnosti. Proizvodi, uključujući navigaciju za kola, portabilnu navigaciju i navigacione PDA uređaje, razvijeni su fokusirajući se na potrebe potrošača. Mio slogan, “Explore More”, fokusira se na promene u mišljenju ljudi o svetu i informisanju korisnika da svet mogu da pretraže lako I slobodno.

Leave a Reply